Vijesti

HRVATSKA
18. 5. 2018.

ODRŽANA PRESS KONFERENCIJA U HOTELU KATARINA U DUGOPOLJU – ZLATNA I SREBRNA EUROPSKA LIGA

Održana službena press konferencija Hrvatskog odbojkaškog saveza prije početka Zlatne i Srebrne lige, koja će se igrati od 19.svibnja – 06. lipnja. (...)

OSTALO
23. 4. 2018.

CroVolley je razvojni odbojkaški kamp

  CroVolley je razvojni odbojkaški kamp koji će se održati drugu godinu zaredom na inicijativu stručnog stožera hrvatske ženske odbojkaške (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
22. 5. 2018.

World Tour: Odbojka na pijesku vraća se u Poreč

  Nakon uspješno organiziranih velikih odbojkaških događanja na pijesku u posljednje tri godine, Hrvatska je opet ove sezone potvrđena kao (...)

DOMAĆA NATJECANJA
22. 5. 2018.

Prvenstvo Slavonije i Baranje za kadetkinje

  Završni turnir Prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje odigran je u nedjelju 20. svibnja 2018. godine u SD Jug u Osijeku.

ODBOJKA NA PIJESKU
21. 5. 2018.

1. JARUN OPEN ZA MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

  U organizaciji KOP Jarun u subotu 19. svibnja na pješćanim terenima Jaruna odigran je prvi ovogodišnji turnir za mlađe dobne kategorije (...)

DOMAĆA NATJECANJA
17. 5. 2018.

DRŽAVNO KADETSKO PRVENSTVO U ROVINJU

U Rovinju će se 25., 26. i 27. svibnja održati državno prvenstvo za kadetkinje i kadete.Smještaj je osiguran  (samo za službene osobe i natjecatelje) (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se