Vijesti

DOMAĆA NATJECANJA
4. 3. 2018.

Dugorešanke pobijedile HAOK Mladost II

  U sinoć odigranoj utakmici 15. kola skupine Centar Prve B nacionalne lige ,nakon puna dva sata igre, uzbuđenja i preokreta, odbojkašice Plavog (...)

DOMAĆA NATJECANJA
4. 3. 2018.

ŽOK Ivanec i OK Plavi - prvaci Varaždinske i Međimurske županije

  Utakmicama u Murskom Središću 03. ožujka 2018. godine u organizaciji OSVŽ i domaćinstvom OK Plavi iz Peklenice određeni su prvaci Varaždinske (...)

DOMAĆA NATJECANJA
3. 3. 2018.

Preko susjeda u elitu: odbojkaši Splita iduću godinu igrat će Superligu

  Malo po malo, korak po korak i počeo se ostvarivati plan koji su si bi ucrtali odbojkaši Splita. Dva kola prije kraja ovogodišnjeg prvenstva (...)

DOMAĆA NATJECANJA
1. 3. 2018.

Split dobio ženskog Superligaša: pirova pobjeda Drenove na Brdima

  Dva kola prije kraja regularnog dijela Prve lige odbojkašice Brda ostvarile su najveći uspjeh u svojoj 50-godišnjoj povijesti – plasman (...)

DOMAĆA NATJECANJA
1. 3. 2018.

KITRO UVJERLJIV I S MLAĐOM POSTAVOM

  U dvorani Brezovica u Sisku odigrano je 14.kolo 1B lige između ekipa Siska i Kitro Varaždina. Pomlađeni domaćini od početka susreta nisu mogli parirati (...)

OSTALO
28. 2. 2018.

Brat i sestra osvojili medalje na juniorskom prvenstvu u Osijeku

  Rijetko se u Hrvatskoj odbojci događa da sestra i brat zaigraju na završnici Državnog prvenstva za juniore, a još rjeđe da oboje osvoje (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se