Vijesti

HRVATSKA
17. 4. 2018.

Lara Štimac: Želim se kvalificirati na EP za juniorke!

  Iako joj je tek 17 godina Lara Štimac već je dvije sezone standardna igrača kluba sa Save. Izuzetno zahtjevna klupska sezona ostala je za njom, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
16. 4. 2018.

Završni turnir Prvenstva Slavonije i Baranje za mlađe kadetkinje

  Osijek je bio domaćin završnog turnira Prvenstva Slavonije i Baranje za mlađe kadetkinje. Oba polufinalna susreta otišla su u treći set, (...)

DOMAĆA NATJECANJA
16. 4. 2018.

Domaći poraz Plavog zmaja od zagrebačkog Don Bosca

  Odbojkašice Plavog zmaja jučer su u dvorani Osnovne škole ‘Vladimir Nazor’ u utakmici 20. kola, poražene od zagrebačkog Don (...)

DOMAĆA NATJECANJA
16. 4. 2018.

POBJEDOM U ISTARSKOM DEBRIJU MOK UMAG-CPM UMAGO PREUZEO VRH TABLICE KOLO PRIJE KRAJA PRVENSTVA

  U nedjelju  15. travnja 2018. u školskoj sportskoj dvorani OŠ Marija i Lina, pomlađeni sastav MOK UMAG-CPM UMAGO, igrao je utakmicu (...)

ODBOJKA NA PIJESKU
13. 4. 2018.

Siget mix liga u odbojci na pijesku – intervju s voditeljicom Lige Emom Prenc

S porastom temperatura u termometru odbojkaši uobičajeno parket zamjenjuju pijeskom. Prvenstvo Hrvatske u dvoranskoj odbojci nedavno je okončano zanimljivim (...)

SUPERLIGA
13. 4. 2018.

MLADOSTAŠICE VRATILE TITULU U DOM ODBOJKE

  Završena je finalna serija prvenstva Hrvatske u ženskoj odbojci, u reprizi prošlogodišnje finalne serije između Mladostašica (...)


Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se