HRVATSKA

USPJEŠNO ZAVRŠEN RAZVOJNI KAMP U GOSPIĆU

4. 9. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Grad Gospić dva tjedna bio je domaćin Razvojnog kampa U18 i U16 reprezentacije.  Kamp je bio koncepiran u dvije grupe. U18 reprezentacija boravila je u Gospiću od 18.-25. kolovoza, dok je U16 reprezentacija trenirala od 25. kolovoza do 01. rujna. Cilj razvojnog kampa bila je provjera kandidatkinja, budući da obje reprezentacije već početkom slijedeće godine očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo. 

Više pročitajte ovdje

 

Djevojke su u kampu trenirale dva puta dnevno pod budnim okom izbornika Igora Lovrinova i njegovih pomoćnika Alena Pavačića ( U18 ) i Maria Bašelovića ( U16 ). Jutarnji treninzi odvijali su se u dvije grupe s individualnim pristupom svakoj igračkoj poziciji, dok su poslijepodnevni treninzi bili posvećeni grupnoj taktici i igri sa zadacima. Na treninzima su obrađeni svi segmenti igre, ali ipak najveći naglasak bio je na obrani i kontranapadu za koje izbornik Lovrinov smatra da ima najviše prostora za napredak.

Odigrane su i dvije prijateljske utakmice. U18 reprezentacija odigrala je 2:2 s ekipom HAOK Rijeka, a s istim rezultatom završila je utakmica između OK Zadar i  U16 reprezentacije.

Uspjela provjera svih kandidatkinja

„ Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji je održan Razvojni kamp u Gospiću. Imali smo odlične uvjete i ovo je prilika da se zahvalim kako domaćinima tako i čelništvu Hrvatskog odbojkaškog saveza na potpori za održavanje kampa. U kampu smo pokušali obraditi sve segmente igre, budući da nas na početku iduće godine očekuju vrlo važne kvalifikacije za Europsko prvenstvo. U obje reprezentacije ima vrlo perspektivnih igračica, koje će vrlo brzo zakucati na vrata seniorske reprezentacije“. – zadovoljno je izjavio izbornik Lovrinov.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se