Hrvatski odbojkaški savez
NOVOSTI  
 
USPJEŠNO ZAVRŠEN RAZVOJNI KAMP U GOSPIĆU
USPJEŠNO ZAVRŠEN RAZVOJNI KAMP U GOSPIĆU
 

Grad Gospić dva tjedna bio je domaćin Razvojnog kampa U18 i U16 reprezentacije.  Kamp je bio koncepiran u dvije grupe. U18 reprezentacija boravila je u Gospiću od 18.-25. kolovoza, dok je U16 reprezentacija trenirala od 25. kolovoza do 01. rujna. Cilj razvojnog kampa bila je provjera kandidatkinja, budući da obje reprezentacije već početkom slijedeće godine očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo. 

Više pročitajte ovdje

 

Djevojke su u kampu trenirale dva puta dnevno pod budnim okom izbornika Igora Lovrinova i njegovih pomoćnika Alena Pavačića ( U18 ) i Maria Bašelovića ( U16 ). Jutarnji treninzi odvijali su se u dvije grupe s individualnim pristupom svakoj igračkoj poziciji, dok su poslijepodnevni treninzi bili posvećeni grupnoj taktici i igri sa zadacima. Na treninzima su obrađeni svi segmenti igre, ali ipak najveći naglasak bio je na obrani i kontranapadu za koje izbornik Lovrinov smatra da ima najviše prostora za napredak.

Odigrane su i dvije prijateljske utakmice. U18 reprezentacija odigrala je 2:2 s ekipom HAOK Rijeka, a s istim rezultatom završila je utakmica između OK Zadar i  U16 reprezentacije.

Uspjela provjera svih kandidatkinja

„ Izuzetno sam zadovoljan načinom na koji je održan Razvojni kamp u Gospiću. Imali smo odlične uvjete i ovo je prilika da se zahvalim kako domaćinima tako i čelništvu Hrvatskog odbojkaškog saveza na potpori za održavanje kampa. U kampu smo pokušali obraditi sve segmente igre, budući da nas na početku iduće godine očekuju vrlo važne kvalifikacije za Europsko prvenstvo. U obje reprezentacije ima vrlo perspektivnih igračica, koje će vrlo brzo zakucati na vrata seniorske reprezentacije“. – zadovoljno je izjavio izbornik Lovrinov.

4. 9. 2017.
Pizzeria Olimpik
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Gala
Izrada i održavanje: Comwear Zagreb
  zadnja promjena: 22. studenog 2017., 23,49