HRVATSKA

Igor Lovrinov novi izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije

13. 9. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Na konferenciji za medije u povodu odlaska hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije na Europsko prvenstvo koje počinje 21. rujna u Azerbajdžanu i Gruziji, novinarima su predstavljeni novi izbornik Igor Lovrinov i njegov pomoćnik Leonard Barić.

Dosadašnji izbornik Miroslav Aksentijević podnio je tri dana prije odlaska u Baku ostavku iz osobnih razloga, pa je Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza imenovao Igora Lovrinova, sadašnjeg selektora mlađih ženskih selekcija, novim izbornikom. Igora Lovrinova većina igračica poznaje od ranije jer je već vodio našu najbolju selekciju. 

Više pročitajte ovdje

 

Lovrinov je kazao kako je svjestan da preuzima momčad u teškom trenutku, ali je spreman preuzeti odgovornost jer vjeruje u kvalitetu ekipe. Kapetanica momčadi Samanta Fabris ustvrdila je da u momčadi sada vlada pozitivno ozračje te da su igračice spremne i odlučne učiniti sve kako bi ostvarile što bolji rezultat i plasman.

Direktorica HOS-a Valentina Bifflin zahvalila je u ime Saveza najvećim sponzorima, HEP-u i INI, istaknuvši da su u velikoj mjeri pomogli da igračice tijekom priprema za EP imaju sve potrebne uvjete za nastup na tako važnom natjecanju. Istakla je također i značajan doprinos drugih sponzora, Maistre, Janafa, Zagrebačkog holdinga, Hrvatske lutrije i Jadrolinije. Na konferenciji za medije predstavljena je i suradnja s modnom kućom Hippy garden, čije će poklon paketiće iz serije „From Croatia with love“  igračice Hrvatske odbojkaške reprezentacije poklanjati drugim ekipama na Europskom prvenstvu. 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se