HRVATSKA

Reprezentativka Nika Jularić potpisala za Olimpik

6. 9. 2017.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Frane Žanić novi sportski direktor Odbojkaškog kluba Olimpik za vrijeme još uvijek aktualnog prelaznog roka doveo je u Olimpik novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu, Niku Jularić (rođenu. 1.8.2000.). Igračka pozicija Nike Jularić je primač – pucač, gdje je uz niz posebnih nagrada i priznanja na toj poziciji dobila posebnu, ali i zasluženu nagradu: European global challenge 2017.

Svoje prve odbojkaške korake Nika je naučila u ŽOK Vrbovcu, potom je nastavila u OK Dinamu. Ipak, odluka da ovu odbojkašku sezonu zaigra u Superligi u dresu Olimpika je trenutno vrhunac Nikine odbojkaške lige i sigurno pravi put ka njenom odbojkaškom usavršavanju.

- Prelazak Nike Jularić u Olimpik je samo početak projekta u kojem želimo dovesti što više mladih perspektivnih igračica s kojima ćemo u bliskoj budućnosti  sigurno konkurirati za prvaka države, a i imati kvalitetan igrački kadar za ponuditi  juniorskoj i seniorskoj ženskoj reprezentaciji – izjavio je kratko sportski direktor Frane Žanić. 

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se