Hrvatski odbojkaški savez
NOVOSTI  
 
PROSLAVA 70. GODIŠNJICE FIVB-A U PARIZU
PROSLAVA 70. GODIŠNJICE FIVB-A U PARIZU
 

U četvrtak 12. listopada 2017. godine u Parizu održana je proslava 70. godišnjice FIVB- a. Na proslavi u ime Hrvatskog odbojkaškog saveza prisustvovala je direktorica saveza Valentina Bifflin.

Međunarodna odbojkaška federacija ( FIVB ) u Parizu je predstavila novu ligu pod nazivom Odbojkaška nacionalna liga, koja će početi 2018. godine.

Više pročitajte ovdje 

 

Liga će revolucionirati natjecanja na pijesku, što ga čini jednim od najvažnijih događanja u povijesti sporta. Odbojkaška nacionalna liga zajednički je projekt FIVB-a, IMG-a i dvadeset i jedne nacionalne federacije. Tijekom sezone odigrat će se ukupno 130 utakmica u muškoj i ženskoj konkurenciji, a svaka momčad igrat će najmanje 15 utakmica.

Prvi put, FIVB, u suradnji s IMG-om preuzima potpunu kontrolu nad produkcijom sadržaja, povećava kvalitetu prijenosa, gurajući granice tehnologije, inovacije i digitalnog emitiranja, pa će gledatelji kod kuće svjedočiti novom načinu prijenosa odbojkaških utakmica.

Govoreći na proslavi 70. godišnjice FIVB-a u Parizu , predsjednik FIVB-a dr. Ary Graca je rekao: „ Ovo je ključni trenutak u budućnosti našeg sporta. Odbojkaška nacionalna liga je najvažnije natjecanje u povijesti FIVB-a, koje će uključiti naše obožavatelje, unutar i izvan stadiona da sudjeluju u samom središtu akcije odbojkaških utakmica. FIVB je imao veliki uspjeh tijekom posljednjih sedamdeset godina, odbojka je postala jedan od najpopularnijih i najčešće prakticiranih sportova na svijetu. No, moramo uvijek gledati naprijed i pronaći načine da postanemo svjetski obiteljski sport broj jedan. Odbojkaška nacionalna liga će nam pomoći da postignemo svoju viziju i postavimo nove standarde za sportaše i gledatelje."

13. 10. 2017.
Pizzeria Olimpik
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Gala
Izrada i održavanje: Comwear Zagreb
  zadnja promjena: 12. prosinca 2017., 11,00