Hrvatski odbojkaški savez
NOVOSTI  
 
PROTIV STARIH RIVALA TRI VELIKA BODA ZA OK KITRO
PROTIV STARIH RIVALA TRI VELIKA BODA ZA OK KITRO
 

U Areni Varaždin odigrana je vrlo dobra utakmica starih rivala Kitro Varaždina i Karlovca. Varaždinke su bolje otvorile utakmicu, te dobrim servisima i odličnom igrom u napadu odlaze do vodstva na prvom time-outu. 

Više pročitajte ovdje

Karlovac uzvraća dobrom igrom, pa se do kraja seta vodi borba. Kitro je bolji u završnici seta i vodi 1:0. Na početku drugog seta dolazi do pada koncentracije na nekim loptama u obrani domaćina. Karlovac dobrim servisima i igrom u obrani kontrolira drugi set, koji na kraju osvaja tijesno 25:23. Treći set Kitro otvara snažnim servisima te možda i najboljom igrom u obrani i napadu; pa na tehnički time out odlazi sa 12:3. Na kraju uvjerljiv set za Kitro u kojem su nekoliko poena dobile igračice s klupe u obje ekipe. U četvrtom setu odličan početak za odbojkašice Karlovca 7:3, koji Kitro preokreće na 8:7. Do kraja seta vodila se neizvjesna borba, a u samoj završnici Kitro je sigurniji i osvaja sva tri vrlo vrijedna boda. Utakmica je bila prava poslastica za stotinjak gledatelja koji su došli u Areni.

 

"Velike čestitke djevojkama na odličnoj igri i velika tri boda. Odigrale su vrlo dobru utakmicu protiv odlične ekipe Karlovca koji je pokazao da malo lošija prva polovica sezone ni malo ne pokazuje njihovu snagu. Trener Zec i cure rade odličan posao i siguran sam da će ih bilo tko teško pobijediti u nastavku lige. Mi smo opet pokazali, da doma ne gubimo bodove i na najbolji način se vratili u pobjednički ritam nakon poraza 3:2 protiv Mladosti 2. Sad nas još čeka ekipa Olimpika 2 i slijedi pauza. Koncentrirani smo na tu utakmicu u kojoj namjeravamo nastaviti uspješan niz i dobar prvi dio sezone." - izjavio je trener Ivica Đolonga.

 

"Utakmica protiv Karlovca igrom je bila jedna od naših najboljih utakmica. Od samog početka znale smo da će utakmica biti zahtjevna i napeta i da će borba trajati do zadnjeg poena. Bilo je većih serija poena s obiju strana, ali posebno bih pohvalila da smo se nakon svake njihove serije poena ostali mirni i fokusirani i uzvratili jednakim nizom poena, te vladali situacijom. Pohvalila bih prijem i napad, cure su stvarno odradile odličan posao i meni olakšale igru. Čestitke i protivnicima na odličnoj I borbenoj utakmici." - izjavila je Tamara Đolonga

OK KITRO VARAŽDIN - OK KARLOVAC 3:1 (25:22,23:25,25:14,26:24)


FOTOALBUM
6. 12. 2017.
Pizzeria Olimpik
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Gala
Izrada i održavanje: Comwear Zagreb
  zadnja promjena: 12. prosinca 2017., 11,00