ReprezentacijePRVE MINI PRIPREME HRVATSKE U15 REPREZENTACIJE

07/10/2018

Nakon Hrvatske U17 reprezentacije jučer se u Zagrebu na mini pripremama okupila U15 reprezentacija.

Šesnaest djevojaka trenirati će u Zagrebu do utorka, a svaki mjesec imati će po jedno okupljanje, da bi se što bolje pripremile za nadolazeći turnir MEVZA koji se igra krajem prosinca.

„ Nakon Nacionalnog kampa u Gospiću ovo je prvo okupljanje gdje se okupila jedna šira selekcija 2004-tog godišta te radimo dodatno sužavanje za reprezentaciju U15. Moram ovo napomenuti, da je ovo nakon dužeg vremena napravljen dobar ciklus, gdje će se djevojke okupljati svaki mjesec do odlaska na MEVZU i to ćemo iskoristiti kao fazu za odabir četrnaest najboljih djevojaka, koje će igrati turnir, koji je ujedno izborni turnir za prvi krug  kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. Europsko prvenstvo za 2004. godište je iduće godine, a u ovom trenutku još uvijek se ne zna tko će biti domaćin. Očekuju nas još tri okupljanja do odlaska na turnir, što je jako dobro. Ovim putem moramo se zahvaliti klubovima koji su dali mogućnost da se djevojke okupe i imaju razumijevanja za stvaranje nove generacije, a isto tako i savezu koji je pronašao mogućnosti da se okupljamo svaki mjesec i što bolje pripremimo. Sve djevojke koje su pozvane u reprezentaciju su se odazvale i stvaraju jedan novi potencijal i nove mogućnosti velikog prijateljstva i druženja i za sad je lijepo raditi s njima“ – rekao je izbornik Stojaković.

Uz izbornika Miodraga Stojakovića, njegovog pomoćnog trenera Darka Nojića i kondicijskog trenera Emila Baltića na pripremama u Zagrebu nalaze se Tea Bakić, Katarina Topić, Eva Krišto, Mia Zoroja Odrčić, Ana Petriško, Ema Ljutić, Lora Grubešić, Ana Ergović, Antonija Baričević, Ana Burilović, Leonarda Inkret, Ema Tubić, Dorija Sulić, Iva Glavinić, Iva Apostolski i Ana Matijašević.

 

Instagram

21 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top