Domaća natjecanjaRADNI SASTANAK PREDSTAVNIKA HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA I KLUBOVA REGIJE ISTOK

02/11/2018

Nakon prošlotjednog uspješnog radnog sastanka predstavnika Hrvatskog odbojkaškog saveza i klubova regije Jug u Splitu, u utorak 30. listopada održan je sastanak u Osijeku.

Na radnom sastanku između saveza i klubova prisustvovali su predsjednik saveza Ante Baković, direktorica Valentina Bifflin i stručni tajnik Frane Žanić te predsjednik Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije Andrija Vučković, predsjednik Odbojkaškog saveza grada Osijeka Slavko Milas, tajnik Odbojkaškog saveza grada Osijeka i Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije Duško Živković, Stipe Tomić  (ŽOK Vinkovci), Borislav Vidošić i Damir Runjaš (ŽOK Nova Gradiška), Željko Milošević  (OK Posavina Brod), Vlatko Rakin (Udruga odbojkaških sudaca Osječko-baranjske županije), Toni Brdarić (ŽOK Osijek), Joško Hatvalić (ŽOK Baranja), Danko Justić (ŽOK Našice), Miodrag Grbavica  (OK Linga), Marin Šutalo (OK Linga), Zvonimir Bogdanović (MOK Mursa-Osijek), Danijel Mazur (ŽOK Ferivi Višnjevac), Ivan Barić (MOK Željezničar) i Žarko Markanović (ŽOK Tenja).

Na sastanku se razgovaralo o odbojkaškoj problematici u Osječko – baranjskoj županiji, između ostalog o problemu odlaska igrača i igračica na studiji u veće gradove, o prilagodbi treninga mini i male odbojke i njihovih natjecanja, povećanju marketinga po školama da bi se što više djece uključilo u treniranje odbojke.

Razgovaralo se o trenerskim i sudačkim seminarima, kalendaru natjecanja i većoj pauzi u zimskom periodu natjecanja. Donesena je odluka da će se i ove godine Državno žensko i muško juniorsko prvenstvo igrati u Osijeku.

I za kraj tajnik Odbojkaškog saveza grada Osijeka i Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije Duško Živković je poručio – „Mogu samo reći da su svi bili zadovoljni održanim sastankom, pozdravljaju što je vodstvo saveza odlučilo čuti probleme klubova kao i njihove prijedloge te se nadaju da će se ti prijedlozi i usvojiti. Želja im je da se ovakvi sastanci i dalje održavaju odnosno da se poveća komunikacija između Hrvatskog odbojkaškog saveza i klubova“.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

18 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top