OstaloODRŽANA 14. REDOVNA SKUPŠTINA HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA

18/12/2018

U utorak, 18. prosinca u zagrebačkom hotelu Panorama održana je 14. redovna Skupština Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Predviđeni Dnevni red uključivao je kratak izvještaj Predsjednika, usvajanje izmjena Statuta, usvajanje financijskih izvješća  HOS-a i izvješća neovisne revizijske kuće o poslovanju za 2017 godinu, Izvješća o radu HOS-a za 2018 godinu,  kao i plan rada i financijski plan za 2019.

Predsjednik saveza Ante Baković i direktorica Valentina Bifflin članovima skupštine podnijeli su izvještaj o radu HOS-a u protekloj godini. Tijekom 2017 i 2018 godine sva dugovanja saveza u potpunosti su otplaćena, uveden je Data Volley sustav  elektronskog zapisnika i vođenja statistike na utakmicama Superlige i Prve lige, a klubovima su nabavljena računala i kamere. Organizirana je serija turnira odbojke na pijesku, te prvo prvenstvo Hrvatske u odbojci na snijegu. Realiziran je Erasmus+ projekt velikih strateških partnerstva ukupne vrijednosti 380.000 EUR. Sklopljeni su i višegodišnji partnerski ugovori s tvrtkama HEP, HT, INA, Hrvatska Lutrija, Autowill, Maistra, Hanza Media i Sportske novosti, a u pregovorima su još dva velika ugovora, jedan za partnerstvo na mlađim dobnim kategorijama i odbojci na pijesku, drugi za sponzorstvo Superlige i 1 HOL

Od ove godine Hrvatski odbojkaški savez pokrenuo je  program intenzivnog razvoja reprezentacija mlađih dobnih kategorija. Pokrenut je i projekt centralne registracije s kojom bi se trebalo započeti do početka sljedeće natjecateljske sezone.

2018. godina bila je odlična i po pitanju ostvarenih rezultata naših reprezentacija; dvije zlatne medalje osvojile su seniorske reprezentacije – žene na Mediteranskim igrama, a muški u Srebrnoj europskoj ligi. U 2019. godini obje seniorske reprezentacije očekuju nastupi na Zlatnoj europskoj ligi, a žensku reprezentaciju U16 nastup na Europskom prvenstvu, kojem je Hrvatska domaćin, zajedno s Italijom.

Na sjednici skupštine izabrani su i novi članovi Upravnog odbora: Sandra Baturina, Zrinka Petrović, Ksenija Vržina i Duško Živković. U odbor odbojke na pijesku imenovana je nova članica Erika Drviš, a formiran je i Odbor za odbojku na snijegu, kojeg će voditi Roland Ferenčić.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

2 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top