Odbojka na pijeskuSARA RADANOVIĆ I VALENTINA VRBANC ZLATNE NA MEVZA TURNIRU U SLOVENSKOM MOKRONOGU

16/07/2019

Sara Radanović i Valentina Vrbanc osvojile su prvo mjesto na MEVZA turniru u slovenskom Mokronogu. Od ostalih hrvatskih predstavnika, Filip Silić i Marin Jerčić osvojili su 9. mjesto, dok Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov nisu uspjeli izboriti glavni turnir.

Proteklog vikenda u Mokronogu odigrao se jaki međunarodni MEVZA turnir u odbojci na pijesku, u konkurenciji najboljih 12 muških i ženskih parova. Hrvatsku su, u ženskoj konkurenciji predstavljale Valentina Vrbanc i Sara Radanović, članice KOP Siget, dok su u muškoj konkurenciji igrali Filip Silić (KOP Opatija) i Marin Jerčić (KOP Zagreb), te Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov, također članovi KOP Siget.

Sara i Valentina, unatoč porazu u prvom susretu protiv čeških predstavnica, započinju niz od četiri uzastopne pobjede nad slovenskim, slovačkim i ciparskim parovima, te zasluženo osvajaju zlatnu medalju.

U muškoj konkurenciji, Silić i Jerčić oprostili su se od natjecanja u grupnoj fazi, upisavši dva poraza protiv austrijskih i slovenskih predstavnika, dok su Pribanić i Ščerbakov tijesno poraženi u kvalifikacijama od Austrijanaca.

Čestitke sjajnim curama, i svim našim predstavnicima u Mokronogu!

Instagram

2 days ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top