HrvatskaHRVATSKE REPREZENTATIVKE OTPUTOVALE U TURSKU NA GLORIA CUP KAO POSLJEDNJU PROVJERU PRED EUROPSKO PRVENSTVO

13/08/2019

Od 15. do 17. kolovoza hrvatske reprezentativke nastupat će na pripremnom turniru “Gloria Cup 2019” u turskoj Antalyi, u organizaciji Gloria Sports Arene i odbojkaškog saveza Turske. Hrvatske će odbojkašice odmjeriti snage sa jakim reprezentacijama Italije (17. kolovoza u 17:00), Srbije (16. kolovoza u 16:30) i Turske (15. kolovoza u 16:30).

Nakon teških i mukotrpnih priprema u Varaždinu i Osijeku, srebra na europskoj Zlatnoj ligi, četvrtog mjesta na Challenger Cupu, naše neumorne odbojkašice, na čelu s izbornikom Daniele Santarellijem i njegovim stručnim stožerom, jučer su stigle u Antalyu, gdje ih je srdačno dočekao glavni direktor Gloria Sports Resorta, gdin. Gorkem Donmez, te im poželio dobrodošlicu i mnogo sreće na turniru.

Na pripremni turnir u Tursku otputovalo je 14 reprezentativki, predvođene kapetanicom Samantom Fabris; Nikolina Božičević, Bernarda Brčić, Božana Butigan, Lea Deak, Beta Dumančić, Sanja Gamma, Matea Ikić, Karla Klarić, Lucija Mlinar, Rene Sain, Nika Stanović, Ema Strunjak i Martina Šamadan.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top