Odbojka na pijeskuKREMA HRVATSKE ODBOJKE NA PIJESKU OTVORILA TERENE ZAGREBAČKOG VRAPČA

08/09/2019

Od 6. do 8. rujna novoizgrađeni vrhunski tereni u Vrapču bili su poprište ogleda najboljih pjeskaša i pjeskašica iz cijele regije. Završnica Otvorenog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku na zagrebačkom Vrapču privukla je “kremu regionalne odbojke na pijesku”, u organizaciji KOP Vrapče, neumornog Dejana Kljajića i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Kroz kvalifikacijski dio turnira, četiri para u ženskoj konkurenciji izborila su nastup u glavnom turniru, dok u muškoj konkurenciji kvalifikacije nisu održane. Zbog ozljede neustrašivog “Predatora”, Filipa Silića, publika u Vrapču ostala je uskraćena za nastup višestrukog prvaka Hrvatske u odbojci na pijesku te Jurice Skorina.

Kod cura glavni turnir izborile su mlade uzdanice KOP Čakovec, Iva Bulović i Tija Budiša, Inga Rukovanjski i Petra Mrak iz KOP Retfala Osijek, Ana Protulipac i Milana Pušić Kolar, te kadetkinje KOP Siget, Nika Papak i Ema Čuček.

Put do nedjeljnih polufinala, izborile su sjajne Sara Radanović i Valentina Vrbanc te Nataša Savović i Nina Škarić sa stopostotnim učinkom od dvije pobjede, dok su Sigetkinje Ivana Ovčina i Ana Šutalo, te iskusne Martina Božić i Ema Prenc “ulovile” polufinale nakon četiri odigrana susreta.

U muškoj konkurenciji, kroz šest iscrpljujućih setova, Hrvoje Zelenika i Davor Bogdanović izborili su nedjeljno polufinale, pobjedama nad parom Hrgović / Humski i Jerčić / Karaula nakon dvije velike borbe u tri seta.

Srpski par Gavrilov / Basta pobjedama nad kolegama Klašnić / Milić i slovensko – hrvatskim parom Pokeršnik / Pribanić postali su drugi polufinalisti turnira u Vrapču. Preostale dvije karte za polufinale pripale su Đorđe Klasniću i Miloš Miliću, te “osvajaču Ičića” Jan Pokeršniku, u paru s Josipom Pribanićem.

Nedeljna finala i susrete za treće mjesto, osim na vrapčanskim terenima, možete pratiti i uživo putem Sportske TV od 15 sati.

Utakmica za treće mjesto Ž 15:00

Utakmica za treće mjesto M 16:00

Finale Ž 17:00

Finale M 18:00

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

14 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top