OstaloOdbojkašice Mladosti prekinule crni niz u mevzi

11/11/2019

Nakon tri uzastopna poraza u MEVZA ligi, odbojkašice zagrebačke Mladosti upisale su uvjerljive pobjedu od 3:0 u Banja Luci, protiv odbojkašica UOK Banjaluka Volleya.

U posljednjem susretu petog kola Mladostašice su furiozno krenule u prvi set, ostavivši domaćina na samo 14 poena. (14:25)

Nošene dobrim igrom iz prvog seta, odbojkašice Mladosti osvojile su i sljedeća dva seta na zadovoljstvo trenera Saše Ivaniševića:

“Uložili smo veliki trud od samog početka susreta. Nakon što smo lagano osvojili prvi set, uz malo sreće došli smo i do drugog seta. A upravo to vodstvo dalo nam je samopouzdanja da završimo susret kao pobjednici.” – trener Ivanišević komentirao je pobjedu svojih izabranica.

Dinka Kulić završila je susret s 18 osvojenih poena, Božana Butigan i Valentina Vrbanc pridodale su 11 i 10 poena, dok je kod domaćina najbolja bila Milica Šorak s 14 poena.

UOK Banjaluka Volley – HAOK Mladost Zagreb 0:3 (14:25, 27:29, 19:25)

Odbojkašice Kaštela upisale su poraz na gostovanju u slovenskoj Novoj Gorici, kod GEN-I Volleya.

Odbojkašice GEN-I Volleya ostavile su Kaštelanke bez dobivenog seta, kojima ni 14 poena Elene Vukić nisu pomogla da ostvare drugu pobjedu u MEVZI.

U sljedećem kolu Kaštelanke dočekuju vodeće odbojkašice Calcit Kamnika, koje ove sezone još ne znaju za poraz.

GEN-I Volley Nova Gorica – HOK Kaštela 3:0 (26:24, 25:19, 25:22)

Muški predstavnici Hrvatske u MEVZI bili su slobodni, a u sljedećem kolu Mladostaše čeka teško gostovanje kod ljubljanskog ACH Volleya, dok će Kaštelani ugostiti austrijski Union Raiffeisen Waldviertel.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

22 minutes ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top