OstaloVELIKI USPJEH REKORDNOG „12. UMAG OPEN 2020“

27/01/2020

U subotu 25. siječnja održao se najveći međunarodni turnir za veterane i rekreaciju u odbojci, „12. UMAG OPEN 2020“ u organizaciji MOK UMAG-CPM UMAGO.

Na turniru je sudjelovalo rekordnih 57 ekipa iz 5 zemalja (SLO, BiH, SRB, ITA, i HR) u muškoj i ženskoj konkurenciji, koje su se ove godine natjecale u dvije dobne kategorije, UNDER 40 i OVER 40. Igralo se u obje umaške sportske dvorane na 6 terena. Cijeli dan publika i gosti su mogli pratiti odlične utakmice u obje dvorane, tijekom razigravanja po skupinama te u četvrtfinalima, polufinalima i finalima.

Poredak po kategorijama:

UNDER 40 MUŠKI                                                    

 1. ŠD HIT Nova Gorica (SLO)
 2. ŠD PAPAGAJI Vransko (SLO)
 3. ŠPRCER TEAM Maribor (SLO)

UNDER 40 ŽENE                                                     

1.FLY TEAM Ljubljana (SLO)

 1. MAREA Rovinj (HR)
 2. NERVOZNE K-ROL Split (HR)

OVER 40 MUŠKI                                                                                    

 1. PRIJATELJI (HR)
 2. VETERANI Zagreb (HR)
 3. OUTDOOR Bled (SLO)

OVER 40 ŽENE   

 1. BLACK & EASY Koper (SLO)
 2. LOBODKE Gorje (SLO)
 3. CI UMAGO Umag (HR)

Ove godine su na turniru po prvi puta nastupale ekipe iz BiH (Bihać) i iz Srbije (Niš). Ovim se samo potvrđuje veličina i opravdanost ove manifestacije u cilju promoviranja odbojke i sporta općenito, a samim time i Umaga kao grada sporta. Iz godine u godinu broj ekipa i broj zemalja iz kojih dolaze, neprestano raste i time ovaj turnir postavlja u vrhu takvih turnira u Hrvatskoj i šire.

Nakon turnira, navečer se nastavilo s druženjem i zabavu uz živu muziku u boćarskom domu do ranih jutarnjih sati, gdje je i izvršena podjela pehara i posebnih nagrada za osvajače turnira.

„Čestitamo svim učesnicima i naravno osvajačima 12. UMAG OPEN 2020. Ujedno se želimo zahvaliti svim sponzorima, Turističkoj zajednici grada Umaga, gradu Umagu i njegovim službama, ustanovi za sport grada Umaga, koji su nam omogućili bili potpora u organizaciji ovog turnira. I na kraju posebna zahvala ide našim volonterima i prijateljima kluba, njih 44, koj su uložili ogroman trud u organizaciji turnira i bez čije pomoći sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti. Hvala svima još jednom.“ – predsjednik kluba MOK UMAG-CPM UMAGO Edi Forza.

 

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

24 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top