Ženska SuperligaODBOJKAŠICE OK KAŠTELA STARTALE POBJEDOM PROTIV ŽOK ENNA VUKOVAR

10/02/2020

Prvo kolo drugog dijela Superlige otvorile su kaštelanske odbojkašice uvjerljivom pobjedom nad suparnicama iz Vukovara.

Iskustvo igranja MEVZA natjecanja u prvom dijelu sezone pokazalo se presudnim za odbojkašice Kaštela, koje su u prva dva seta silovito krenule po pobjedu.

U trećem setu gošće iz Vukovara pokazale su značajniji otpor, u nekoliko navrata i vodile, ali se set prelomio pri 13:12 te su Kaštelanke osigurale uvjerljivu pobjedu.

„Bilo nam je vrlo važno nakon odigranog prvog dijela sezone u MEVZA ligi, pobjedom otvoriti nastup u hrvatskoj ligi za prvaka. Drago mi je da smo u tome uspjeli i da smo uvjerljivo pobijedili ekipu Enna Vukovar. Ostvarili smo uvjerljivu pobjedu prvenstveno odličnom igrom na servisu i bloku s kojima smo otupili igru suparničke ekipe u napadu. Sada nas očekuje utakmica protiv Mladosti u Zagrebu i da bi ostvarili pobjedu u toj utakmici morati ćemo još podignuti agresivnost i borbenost u igri“. – kazao je nakon utakmice trener domaćih Zoran Grgantov.

OK Kaštela – ŽOK Enna Vukovar 3:0 (25:16, 25:14, 25:18)

OK Kaštela: J.Ninčević (1), Stanović (12), Prkačin (9), Vranković (12), Ljulj, Rimac (8), Legčević, Kurtović, Sudar, Parčina, Matas, Vukić (17). Treneri: Zoran Grgantov I Zoran Nikolovski.

ŽOK Enna Vukovar:Bilić (3), Pejaković, Ćirić (9), Kelava, Vučković, Orlić, Majer (6), Brocić, Vujović (5), Savić, Kovač (3), Lukić (6). Trenerica: Ivana Džamarija

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top