OstaloOdbojkaški klub Kaštela nastavio sponzorsku suradnju sa trgovačkim lancem Tommy

12/02/2020

Kao potvrda uspješnog i kvalitetnog rada odbojkaškog kluba Kaštela, stigao je nastavak sponzorske suradnje sa trgovačkim lancem Tommy.

Viceprvakinje prošlogodišnje Superlige nakon dvanaest godina zaigrale su u Europi, u CEV kupu, a njihove rezultate prepoznali su predstavnici trgovačkog lanca Tommy.

Time je OK Kaštela nastavio uspješnu suradnju s ciljem razvoja sporta u lokalnoj zajednici, kao prvi ženski sportski klub pored HNK Hajduka, MNK Split Tommyja i KK Zadra.

“Svi koji su u sportu znaju koliko je teško doći do sponzora i koliko je klubu teško opstati bez njih. Klub se stabilizirao, to se najbolje vidi kad se napravi mir ‘u kući’, a to se onda odrazi i na rezultat. Bili smo viceprvaci lige i nakon dvanaest godina zaigrali u Europi, što nije mala stvar. Bilo bi šteta da smo zbog financija odustali od europskih natjecanja jer bismo time dali poruku igračicama da rezultat nije važan. Srećom, zahvaljujući sponzorima uspjeli smo pokriti sve te troškove.” – predsjednik kluba Nikola Višić izrazio je zadovoljstvo nastavkom uspješne suradnje.

Čestitke cijelom klubu, stručnom stožeru i igračicama te im želimo još uspješnih rezultata u budućim natjecanjima.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

44 minutes ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top