OstaloMladostašice upisale poraz u četvrtfinalu CEV Cupa

21/02/2020

Nakon dugih 26 godina čekanja prvo četvrtfinale nekog europskog kupa odbojkašice zagrebačke Mladosti završile su porazom od poljskih predstavnica..

U prvom susretu četvrtfinala CEV Cupa odbojkašice poljskog Chemik Policea za samo su 68 minuta igre ostvarile visoku 3:0 pobjedu u zagrebačkom Domu odbojke.

“Možemo biti zadovoljni, pogotovo prvim setom. Mislim da smo se dobro predstavili i odigrali kako smo planirali. Izgubili smo momentum u drugom i trećem setu, ali individualna kvaliteta Poljakinja došla je do izražaja. Ovaj susret nam je bio velika lekcija, svjesni smo da moramo nastavit s napornim radom i pripremama za uzvrat. Ništa još nije gotovo, čeka nas utakmica u Poljskoj.” – trener Saša ivanišević komentirao je nastup svojih izabranica.

Kubanka Wilma Rosell Salas iz redova Chemika upisala je 19 poena, dok je u redovima Mladosti najefikasnija bila Valentina Vrbanc s 8 osvojenih poena.

“Imali smo vrlo teške protivnice, ali za nas je ovo bila dobra utakmica. Poljakinje su ekipa s odličnim sustavom rada, igraju brzo, dok smo mi nažalost izgubili momentum u ključnim trenucima. Nadam se da ćemo se taktički bolje pripremiti za uzvrat u Poljskoj te da ćemo pružiti bolji otpor. Bit će to prilika svima nama da pokažemo što možemo i koliko vrijedimo.” – kapetanica Iva Jurišić najavila je uzvratni susret u Poljskoj.

Uzvrat u poljskom Szczecinu na rasporedu je 3. ožujka u 18 sati.

HAOK Mladost Zagreb – Grupa Azoty Chemik Police 0:3 (19:25, 13:25, 16:25)

Od ostalih hrvatskih predstavnica u CEV Cupu treba istaknuti nastup Bete Dumančić u pobjedi svog Palmberga u Belgiji te 16 poena Samante Fabris u uvjerljivoj pobjedi Kazana nad talijanskim Busto Arsiziom.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

13 minutes ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top