OstaloOtvorene prijave za 9. Volleyteam Camp u Poreču

24/02/2020

Međunarodni odbojkaški kamp, s najdužim stažom u regiji, ulazi u svoju devetu godinu.

Odlika ovog kampa su kvalitetni treninzi i ugodna druženja, o čemu najbolje govori veliki broj redovitih sudionika svim osam prethodnih godina.

Polaznici kampa smješteni su u porečkoj Zelenoj laguni, u sklopu koje se nalazi i dvorana, bazeni, plaže te tereni za odbojku na pijesku.

Treninzi su organizirani u manjim skupinama sa više trenera, a uz stalni nadzor mlađih polaznika, svima su na raspolaganju i liječnik, fizioterapeut te sportski psiholog.

Za mlade odbojkaše i odbojkašice od 9 do 19 godina starosti osigurana su dva termina, 28. lipnja – 4. srpnja te 4. – 10. srpnja ove godine.

Svake se godine Volleyteam Camp razvija i nadograđuje, riječi su osnivača kampa, Ljube Travice:

“U dogovoru s trenerima i stručnim suradnicima prošle smo godine organizirali grupu za usavršavanje mladih odbojkaša starosti 19 – 21 godinu, a zbog velikog interesa ove smo godine u suradnji sa talijanskim klubom Beach volley Padova odlučili održati i međunarodni kamp specijaliziran za odbojku na pijesku. Rezerviran je za onaj tjedan prije našeg standardnog odbojkaškog kampa, od 22. lipnja do 28. lipnja ove godine. Treninge odbojke na pijesku vodit će licencirani treneri iz Italije, a prijaviti se mogu zainteresirani odbojkaši i odbojkašice stariji od 14 godina.“ – ovogodišnji kamp najavio je gdin. Travica, igračka legenda i trenerski autoritet.

Sve informacije o Volleyteam Campu i novom Beach volley Campu možete pronaći na www.volleyteam.org.

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top