OstaloNovi sporazum o medijskim pravima početak je novog razdoblja za europsku odbojku

02/03/2020
  1. veljače 2020. godine, predstavnici 53 nacionalnih saveza sudjelovali su na izvanrednoj skupštini CEV-a, održanoj u hotelu Marriott u Beču.

Predstavnici Hrvatskog odbojkaškog saveza, predsjednik HOS-a Ante Baković i direktorica Valentina Bifflin, svjedočili su povijesnom potpisivanju novog sporazuma između CEV-a i tvrtke za medijska prava, Infront.

Autor slike: CEV

“Novi sporazum prekretnica je za CEV i cijelu europsku odbojkašku obitelj, koja jasno ukazuje na naše velike ambicije za nastavkom ulaganja u rast našeg sporta u Europi. Infront je bio pouzdan CEV-ov partner posljednjih 27 godina, a novi sporazum samo će nas još više povezati i lansirati u nove visine. Sretan sam što su predstavnici nacionalnih saveza shvatili važnost ovoga sporazuma, koji predviđa svijetlu budućnost odbojke.” – predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić iskazao je zadovoljstvo novim sporazumom.

Dugogodišnja suradnja CEV-a i tvrtke Infront nastavit će se do daleke 2032. godine, a ugovorom su predviđenja plaćanja i usluge u vrijednosti od preko 100 milijuna eura.

 

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

26 minutes ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top