OstaloVeliko srce Udruge odbojkaških sudaca Splitsko – dalmatinske županije

24/04/2020

Udruga odbojkaških sudaca Splitsko – dalmatinske županije još jednom je pokazala svoje humano srce. Nekolicina članova spomenute udruge dugogodišnji su dobrovoljni darovatelji krvi, a svoje zajedništvo i empatiju i ovoga su puta odlučili pokazati tako što su se odazvali pozivu Odjela za transfuziologiju Kliničkog bolničkog centra u Splitu, gdje su darovali krv.

Ne treba posebno napominjati važnost ove akcije s obzirom na sveopće posljedice pogođenosti pandemijom COVID-19, već treba reći kako i u teškim trenucima ne smijemo zaboraviti na one kojima je pomoć najpotrebnija.

‘’O nestašicama zaliha krvi javljaju i pojedine druge bolnice diljem Republike Hrvatske, a u ovim izvanrednim okolnostima najmanje što možemo učiniti je da se odazovemo još jednoj akciji i pružimo pomoć svima onima kojima to može spasiti život. Stoga, ovim putem pozivam sve one koji su u mogućnosti da daruju krv i na taj način pokažu gestu humanosti koju je naša zemlja nebrojeno puta pokazala, naročito kada su teške okolnosti u pitanju. Ne zaboravimo kako i na mnoge druge načine možemo pomoći svima oko sebe, a to je prvenstveno pridržavanjem propisanih mjera nacionalnog stožera Civilne zaštite. Nadam se kako se približavamo pobjedi nad ovim virusom te da će se stvari što prije vratiti u normalno stanje. Hvala svim članovima udruge koji su se odazvali pozivu, nije nam prvi, a ni posljednji put.’’  – riječi su tajnika udruge Ante Jukića.

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top