OstaloODBOJKAŠKI KAMPOVI U HRVATSKOJ

20/05/2020

Nakon tri uzastopna razvojna odbojkaška kampa za mlade odbojkaše i odbojkašice, Hrvatski odbojkaški savez ove godine ne organizira vlastiti odbojkaški kamp, no podržava ideju i organizaciju svih odbojkaških kampova u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj će se ove godine organizirati tri odbojkaška kampa Crovolley razvojni odbojkaški kamp, Volleyteam 2020 i Provolley.

 

CROVOLLEY RAZVOJNI ODBOJKAŠKI KAMP

Studentsko sportsko društvo Balta Team organizira razvojni odbojkaški kamp CroVolley, koji će se održati četvrtu godinu za redom u Varaždinu 17. – 23. srpnja 2020. godine. CroVolley tim sastoji se od vrhunskih stručnjaka iz svijeta odbojke, sportske medicine i kondicijske pripreme, od kojih će polaznici kampa na vrlo profesionalnoj razini svakodnevno za vrijeme treninga i predavanja imati priliku učiti i primati vrijedne savjete.

 

VOLLEYTEAM 2020

Osmu godinu za redom održava se odbojkaški kamp u Poreču, a cijeli koncept zamišljen je kao individualna nadogradnja odbojkaškog znanja koja djeca stječu tijekom sezone u svojim matičnim klubovima te ujedno i međusobno upoznavanje i komunikacija drugih igrača i igračica budući da se kamp razvijao od domaćeg prema međunarodnom. Kamp će se održati u dvije grupe 28.06. – 10.07.2020. u Poreču.

 

PROVOLLEY

Prva generacija polaznika ProVolley odbojkaškog kampa imat će priliku vrijedno trenirati i provesti nezaboravne trenutke u prekrasnom Rovinju u periodu od 26.07. do 01.08.2020. Uz dva treninga dnevno s vrhunskim stručnjacima dvoranske odbojke, djeca će imati priliku i osjetiti odbojku na pijesku, baviti se kondicijskom pripremom, a u slobodno vrijeme kupati, sunčati te na kraju dana uživati u zabavnom večernjem programu.

Pozivamo sve mlade odbojkaše i odbojkašice da se prijave, kako bi dodatno usavršili svoja odbojkaška znanja i tehnike.

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top