Odbojka na pijeskuRADNA AKCIJA UOČI POČETKA SEZONE ODBOJKE NA PIJESKU

11/06/2020

Brojni sportaši s oduševljenjem su dočekali opuštanje mjera zaštite od pandemije uzrokovane virusom COVID-19 i prvom prilikom potrčali su na sportske terene.

Prve među njima bili su i članovi Kluba odbojke na pijesku Čakovec. No, u subotu 6. lipnja, pjeskaši su umjesto lopte u ruke uzeli lopate, gradilišna kolica i sredstva za čišćenje. Naime, KOP Čakovec organizirao je radnu akciju kojom je pobošljan teren za igru i uljepšana klupska prostorija na Gradskim bazenima Marija Ružić.

Predsjednik  KOP-a Čakovec Ivan Vabec kazao je kako je na igralište nanesen novi, kvalitetniji sloj pijeska da se što spremnije dočeka početak nove odbojkaške sezone.

“Treniramo mjesec dana, a prvi turniru su pred vratima. Moramo ih dočekati” – izjavio je Vabec te se zahvalio na odličnoj suradnji GP EKOM i Tegri. Govoreći o tome kako je sav posao odrađen u kratkom roku i vrlo kvalitetno, Vabec je u šali rekao da sve izgleda kao da su to bili djelatnici neke specijalizirane tvrtke za radove na otvorenom. Naglasio je kako su sada oba terena odlično pripremljena te da odgovaraju svim propisima za odvijanje treninga i organizaciju natjecanja. Ostalo je još samo, kaže, srediti ogradu oko igrališta.

 

ČAKOVEC OPEN 2020. ZA MUŠKE I ŽENSKE PAROVE

Pripremljeni tereni službeno krštenje imat će vrlo brzo. Naime, KOP Čakovec bit će 19. i 20 lipnja domaćin turnira za ženske i muške parove u odbojci na pijesku. Ženski turnir na terenima Gradskih bazena Marija Ružić započet će u petak 19. lipnja u 15 sati, a muški tri sata kasnije.

Prijaviti se primaju do srijede 17. lipnja na mvabec@gmail.com,  ili na broj mobitela 091 509 9548. kotizacija iznosi 50 kn po paru, dok je nagradni fond i kod muškaraca i žena 1.500 kuna. U subotu 20. lipnja, prije finalnih utakmica, bit će odigrane revijalne utakmice posvećene Rajku Kolareku.

 

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

36 minutes ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top