Domaća natjecanjaOdbojkašice OK Nebo izborile Prvu ligu

11/07/2020

Na neutralnom terenu u Areni Varaždin u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i suorganizatora OK Kitro Varaždin odigrana je prva utakmica nakon prekida prvenstva uslijed pandemije COVID – 19.

Odbojkašice OK Neba pobijedile su u utakmici bez gledatelja, koja je održana po preporukama Stožera za civilu zaštitu ŽOK Vinkovce s 3:0 u setovima te izborile plaman u Prvu ligu u sezoni 2020/2021.

“Želim se ovim putem u ime kluba zahvaliti HOS-u na vrhunskoj organizaciji kvalifikacija za popunu Prve lige. Posebna zahvala predsjedniku saveza g. Bakoviću i g. Žaniću na trudu i profesionalnosti. G. Đolongi koji je bio domaćin kvalifikacija zahvaljujemo se na trudu i atraktivnom ambijentu Arene Varaždin. Pozdravljamo ovim putem i ŽOK Vinkovci te im se zahvaljujemo na fer i sportskom nadmetanju sa željom za svakim dobrom na njihovom daljnjem odbojkaškom putu te da se vidimo ubrzo na terenima Prve lige. Zahvaljujem se također treneru Mati na njegovoj stručnosti i predanom radu svih ovih godina te našim igračicama čija je ovo i zasluga. U devetom mjesecu Odbojkaški klub Nebo slavi 15 godina djelovanja i ovo nam je najljepša rođendanska čestitka. Srdačno vas pozdravljamo ispred cijelog tima OK Nebo!” – rekao je poslije utakmice Tomislav Malkoč.

Utakmicu u Varaždinu gledao je predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Baković,  koji je čestitao odbojkašicama OK Nebo te im zaželio sreću u nadolazećoj sezoni.

ŽOK Vinkovci će natjecanje nastaviti u Prvoj B ligi Istok te smo sigurni da će uz ovako predan rad uskoro izboriti nastup u Prvoj ligi.

Utakmicu je sudio naš međunarodni sudac i predsjednik Odbora za suđenje g. Milan Rajković sa svojim međunarodnim kolegom g. Bojanom Brlasom.

OK NEBO – ŽOK VINKOVCI 3:0 (25:8; 25:15; 25:11)

 

Instagram

22 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top