ReprezentacijePotvrđen termin održavanja Europskog U19 prvenstva za žene

17/07/2020

Jučerašnjim sastankom u sjedištu CEV-a u Luksemburgu, potvrđen je termin održavanja Europskog U19 prvenstva za žene u Osijeku i Zenici, od 22. do 30. kolovoza 2020. godine.

Izvor: CEV

Hrvatski odbojkaški savez te Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine potvrdili su svoju spremnost za organizaciju navedenog natjecanja, sukladno mjerama opreza i ograničenjima za organizaciju velikih sportskih manifestacija u doba pandemije koronavirusa.

Uz domaćine Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, još deset reprezentacija borit će se za titulu juniorskih prvaka Europe, dok će dva finalista natjecanja osigurati izravan plasman na FIVB Svjetsko U20 prvenstvo za žene 2021. godine.

Uz branitelje naslova, Italiju, Osijek i Zenica ugostit će mlade reprezentativke Bugarske, Bjelorusije, Francuske, Njemačke, Poljske, Rusije, Slovačke, Srbije i Turske.

Izvlačenje skupina Europskog prvenstva održat će se 23. srpnja u sjedištu CEV-a u Luksemburgu, kada ćemo saznati protivnike Hrvatske na putu do europske medalje.

Mlade hrvatske reprezentativke od 5. se srpnja mukotrpno pripremaju u Osijeku, pod budnim okom izbornika Ivaniševića i njegovog stručnog stožera.

Izvor: HOS

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top