OstaloZavršen još jedan CroVolley razvojni odbojkaški kamp

25/07/2020

Studentsko-sportsko društvo Balta Team, i ove je godine organiziralo razvojni odbojkaški kamp CroVolley, koji se četvtu godinu za redom održao u Varaždinu, od 17. do 23. srpnja 2020. godine.

Usprkos nepovoljnoj situaciji s COVID-19 pandemijom, 75 zadovoljnih polaznica prisustvovalo je kampu.

Uz svakodnevne treninge, polaznicama je osiguran i zabavno-edukativan sadržaj, gdje su se mlade odbojkašice upoznale s problemom najčešćih ozljeda u odbojci, kondicijskim treninzima te izgledu jednog dana i sezone u životu vrhunske sportašice, uključujući i nastup u reprezentaciji.

Kapetanica hrvatske reprezentacije, Samanta Fabris, video porukom se obratila sudionicama kampa te im poželjela puno uspjeha i sreće u njihovom odbojkaškom odrastanju, uz najavu svog dolaska iduće godine.

Zadnji dan kampa bio je rezerviran i za dodjelu nagrada pojedinim igračicama, koje je uručila Nikolina Božičević, libero hrvatske reprezentacije.

Cijeli Balta Team zahvaljuje gradu Varaždinu na vrhunskim uvjetima za rad, studentskom centru Varaždin za odlično osiguran smještaj te roditeljima svih polaznica na iskazanom povjerenju.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top