OstaloZavršen prvi Provolley razvojni odbojkaški kamp

03/08/2020

Udruga za razvoj odbojke Provolley ove godine prvi je put organizirala razvojni odbojkaški kamp, koji se održao u Rovinju od 26. srpnja do 1. kolovoza 2020. godine.

Organizatori kampa su proslavljeni odbojkaši Tamara Sušić i Tomislav Ćošković, uz podršku stručnog tima trenera; Emanuele Zanini (izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvatske), Ivica Radočaj (trener u OK Umag), Željko Nojić (trener u OK Dinamo), Davor Hrelja (trener u OK Rovinj), Goga Jurcan Tomić (trenerica u OK Rijeka) i Mateja Krmpotić (trenerica u OK Dinamo).

75 polaznica i polaznika kampa uživali su u prekrasnom smještaju Resorta Amarin u Rovinju. Uz svakodnevne treninge u dvorani i na pijesku, polaznice i polaznici kampa odslušali su predavanja o pravilnoj prehrani vrhunskih sportaša te predavanje sportske psihologice, koja je pripremila i kratku radionicu.

Niz zabavnih igara natjecateljskog karaktera vodio je poznati televizijski voditelj Joško Lokas, a glazbenu večer upotpunio je bivši odbojkaš i gitarist Matej Mudrovčić.

Slobodno vrijeme bilo je ispunjeno kupanjem u moru i na bazenima, a organiziran je i trening Pool aerobika.

Provolley tim zahvaljuje roditeljima polaznica i polaznika kampa na ukazanom povjerenju, gradu Rovinju na vrhunskim uvjetima za treniranje, Resortu Amarin Rovinj na divnom gostoprimstvu i podršci te svima, koji su na bilo koji način doprinjeli uspješnoj organizaciji kampa.

Vidimo se iduće godine!

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

20 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top