Odbojka na pijeskuZavršen 7. Ičići Open međunarodni turnir odbojke na pijesku

11/08/2020

Proteklog je vikenda završen 7. međunarodni turni odbojke na pijesku, Ičići Open 2020, koji slovi kao jedan od najpoznatijih pjeskaških turnira u regiji.

Na pješčanim terenima plaže Ičići kraj Opatije nastupio je rekordan broj ekipa iz čak osam zemalja, uz nagradni fond od čak 30 tisuća kuna.

Sukladno propisanih mjerama Stožera civilne zaštite, turnir je održan bez tribina za gledatelje, no usprkos tome mnogi znatiželjni kupači pratili su atraktivne susrete u nikad jačoj muškoj i ženskoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojile su Mađarke Patricia Juraszik i Lilla Villam, drugo mjesto pripalo je Maji Roško iz Hrvatske i Astrid Munkwitz iz Njemačke, dok su broncu osvojile Slovenke Tjaša Kotnik i Katarina Fabjan.

Nakon šest godina vladavine braće Pokeršnik iz Slovenije, u muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je slovenski par Vid Jakopin i Tadej Boženk.

Drugo mjesto zauzeli su Filip Silić i Nikša Dell’Orco iz KOP Opatija, dok je treće mjesto pripalo Slovencima Danijelu Pokeršniku i Črtomiru Bošnjaku.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

18 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top