ReprezentacijeHrvatska poražena od Poljske u borbi za peto mjesto

29/08/2020

U borbi za peto mjesto, Poljakinje su savladale juniorke Hrvatske rezultatom 3:0.

“Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja. Na samoj sredini počeli smo igrati još bolje i na to smo posebno ponosni.” – istaknuo je izbornik reprezentacije Poljske Wieslaw Popik dok je naš izbornik Saša Ivanišević dodao: “Čestitke Poljskoj na zasluženoj pobjedi. Mislim da je ovo naša najgora utakmica na turniru.”

Hrvatska će svoj nastup na juniorskom Europskom prvenstvu završiti utakmicom za sedmo mjesto, koja je na rasporedu već sutra, 30. kolovoza u 15 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt.

‘Smatram da nismo bile dovoljno opuštene te da smo se previse bojale pogreške. Atmosfera također nije bila na nivou. U zadnjem setu presudio je jači servis Poljske.”- zaključila je nakon utakmice kapetanica Mirta Freund dok je Zorana Brčić dodala: “Prije svega čestitam Poljskoj na pobjedi. Smatram da se nama nakon tri prethodna poraza bilo jako teško vratiti u igru te je dijelom rezultat zato i bio takav. Nama sada preostaje koncentrirati se na sebe, dignuti glavu i odigrati utakmicu za sedmo mjesto.”

Za Hrvatsku su nastupile Mirta Freund, Zorana Brčić, Karla Antunović, Jelena Zdilar, Andrea Koraca, Dijana Karatović, Ana Ištuk, Mia Bilušić, Andrea Mihaljević, Larisa Pauletić, Mia Kainz i Rebecca Scoria. 

Sve utakmice prvenstva mogu se izravno pratiti na našem YouTube kanalu. 

Hrvatska – Poljska 0:3 (20:25, 19:25, 8:25)

 

 

Instagram

22 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top