Odbojka na pijeskuZelenika i Bosnar prvi hrvatski “kralj i kraljica plaže”

31/08/2020

U subotu 29. kolovoza 2020. godine na terenima odbojke na pijesku u Vrapču, održan je prvi turnir mješovitih parova pod nazivom “King & Queen of the Beach”.

Titulu “prvog kralja i kraljice plaže u Hrvata” odnijeli su Hrvoje Zelenika i Lorena Bosnar.

Na pješčanim terenima Vrapča, u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Vrapče te pod strogim epidemiološkim mjerama i bez prisustva gledatelja, održan je prvi povijesni turnir “King & Queen of the Beach”.

Petnaest mješovitih parova natjecalo se za titulu kralja i kraljice plaže, no samo su Hrvoje Zelenika i Lorena Bosnar to uspjeli, odigravši ukupno sedam utakmica, uključujući i finalnu pobjedu nad Oliverom Bosnarom i Eminom Mehić.

Brončana medalja pripala je Filipu-Anti Kovačiću i Lei Kalinić, nakon što su Ivan Tomljanović i Božena Čulo predali susret zbog ozljede.

“Odabrali smo Vrapče isključivo zbog odlične lokacije i vrhunskih terena. Nije nas iznenadio fantastičan odaziv parova za naš prvi turnir ovdje u Hrvatskoj, jer naš je brend prepoznat u svijetu. Cilj nam je sljedeće godine organizirati najmanje jedan turnir pojedinačnog prvenstva i jedan turnir za rekreativce, a za lokacije turnira još vodimo pregovore sa suorganizatorima i sponzorima.” – izjavio je direktor “King of the Beach Croatia” turnira, g. Matko Čulina.

Više o samom turniru pogledajte ovdje.

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

19 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top