Domaća natjecanjaFinale Kupa Snježane Ušić i Kupa Hrvatske pred vratima

11/09/2020

Grad Zadar, Športski centar Višnjik i dvorana Krešimir Ćosić spremni dočekuju finaliste Kupa Snježane Ušić za odbojkašice te Kupa Hrvatske za odbojkaše. Sutrašnjim ogledom u 16 sati, prve na redu dolaze odbojkašice zagrebačke Mladosti i Kaštela, dok će u 18 sati u borbu za zlatnu medalju krenuti odbojkaši osječke Murse i Mladostaši.

‘’Prvenstveno priželjkujem i očekujem dobru odbojku. Čvrsto vjerujem u ovu ekipu. Želja nam je pokazait sve ono na čemu smo radile proteklih priprema. Na terenu očekujem borbenost i odlučnost u svakom trenutku pa nek pobijedi bolji, spretniji i sretniji!’’– najavljuje finale kapetanica Kaštela, Nika Stanović. S druge strane mreže dočekat će ju kapetanica Mladosti, Antonia Volmut koja najavljuje borbu za trofej: ‘’S obzirom da smo bili 6 mjeseci bez službenih utakmica, zadovoljni smo kako smo odigrali polufinalnu utakmicu. U finalu nas čeka ekipa OK Kaštela koju jako dobro poznajemo i s kojom smo se često susretali u finalima zadnjih godina. Maksimalno ih respektiramo, ali smo ponajviše koncentrirani na svoju igru i želimo pokazati napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Znamo koji nam je cilj i željno iščekujemo da utakmica počne i da krenemo po trofej.’’ 

Kapetan Mladosti, Bernard Bakonji vjeruje u dobru igru svoje momčadi u finalu: ‘’Sutra nas očekuje finale kupa protiv Murse kojoj je došlo par dobrih igrača i u odnosu na prošlu sezonu dosta su se pojačali. Ovaj tjedan smo trenirali dobro i pripremili smo se za protivnika. Vjerujem da ćemo uz našu pravu igru doći do pobjede i naslova kupa. Očekujem jednu kvalitetnu i dobru utakmicu s obje strane!

Kapetan Murse, Tomislav Suk optimističan je uoči susreta s favoriziranim protivnikom: ‘’Uoči finalne utakmice naša momčad je spremna. Treba biti objektivan i reći da je zagrebačka Mladost favorit ali i mi imamo svoje adute. Nismo opterećeni rezultatskim imperativom, ove smo se sezone pojačali s nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača zbog čega smo optimistični. Naravno, teren je jedino relevantno mjerilo. Za kraj želim sreću našim protivnicima i neka bolji pobijedi!’’ 

Utakmice će se zbog epidemiološke situacije održati bez prisustva gledatelja, no finalne susrete možete pratiti u prijenosu uživo na programu Arena Sport televizije. 

 

info@hos-cvf.hr

Haulikova 6, Zagreb, Hrvatska

Instagram

18 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Top