ReprezentacijeSAMANTA FABRIS S DINAMOM KAZAN OSVOJILA RUSKI SUPERKUP

28/09/2020

 

Kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris osvojila je sa svojim Dinamo Kazanom ruski Superkup. Samanta je bila najbolja igračica utakmice u pobjedi 3-0 (25-23, 25-18, 25-22) nad Lokomotivom iz Kalininigrada te s 21 poenom odvela svoj klub do jedinog trofeja, koji im je nedostajao.

‘’Sretna sam što smo osvojili Superkup, prvi put u povijesti za Dinamo Kazan. Dobar je osjećaj početi sezonu pobjedom. Dobra je stvar što se u dvoranu pušta 80% gledatelja, što je dobar znak. Nismo pokazali najbolju igru, kao ni Kaliningrad, ali nakon duge stanke treba vremena da se vrati u formu i sigurna sam da će najbolje igre slijediti u nadolazećim mjesecima. Ovo je bio dobar test da vidimo gdje smo i na čemu trebamo raditi. Za sada, uživat ćemo u ovom trofeju i koncentrirati se na daljnje utakmice!’’ – izjavila je hrvatska odbojkašica Samanta Fabris.

Samanta se Dinamu iz Kazana pridružila 2019. godine i već u svojoj prvoj sezoni osvojila nacionalno prvenstvo i kup. Dinamo Kazan osnovan je 2002. godine i jedan je od najtrofejnijih ruskih odbojkaških klubova sa šest nalova nacionalnog prvaka, pet naslova pobjednika kupa te po jednim naslovom svjetskog i europskog klupskog prvaka. Pobjedom u Superkupu Samanta i suigračice na najbolji su način ušle u sezonu pred njima i najavile nove trofeje u klupskim vitrinama.

 

 

Instagram

22 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top