ReprezentacijeSastanak predstavnika domaćina #EuroVolleyW 2021 u Beogradu

29/09/2020

U Beogradu danas, 29. rujna 2020. godine održan sastanak na kojem su sudjelovali visoki predstavnici Europske odbojkaške federacije kao i predstavnici četiri države – Srbije, Bugarske, Hrvatske i Rumunjske, a tema je bila domaćinstva CEV EuroVolley Women za 2021. godinu.

Prisutni su, između ostalog, razgovarali o programu utakmica, kao i o sustavu prijevoza kroz četiri zemlje domaćina, promociji i prodaji ulaznica za vodeći događaj u ženskoj odbojci, kao i organizaciji izvlačenja ždrijeba – koji će biti održan nakon završetka odgovarajućih kvalifikacija predviđenih za početak siječnja 2021.

Zajednička je želja CEV-a i zemalja domaćina da razviju nove načine interakcije s navijačima, uzimajući u obzir razvoj pandemije koronavirusa u četiri države domaćina EuroVolley 2021, kao i širom Europe.

Sljedeći takav sastanak trebao bi se održati krajem listopada ili početkom studenog u Bugarskoj.

“Razgovarali smo o budućnosti odbojke. Trenutno je vrijeme kritično zbog situacije s pandemijom koronavirusa. Bitno je da sport nastavi postojati i da nastavljamo raditi svoj posao, ” izjavio je prvi potpredsjednik CEV-a Renato Arena.

“Prije svega, sretan sam što smo uspjeli organizirati ovaj sastanak i osobno se vidjeti. Gospodin Arena dao nam je puno ideja o kojima smo trebali razmisliti i predstavio nam vrlo korisne uloge u vezi s organizacijom turnira. Razgovarali smo o mnogim temama i imali smo priliku definirati što učiniti kako bismo ovaj projekt i našu strukturu razvili u pravom smjeru ”, rekao je Zoran Gajić, predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Zoran Gajić predvodio je izaslanstvo koje je predstavljalo zemlju koja je domaćin ovog sastanka, a na  kojem su bili Ivan Knežević, glavni tajnik, Dejan Bojović, direktor srpskih seniorskih reprezentacija, Dragutin Ćuk, tehnički direktor i Milan Vujačić, koordinator međunarodnih događaja.

Prvi potpredsjednik CEV-a Renato Arena, izvršni direktor Thorsten Endres, voditeljica projekta CEV EuroVolley 2021 Maja Poljak i savjetnik za marketing Zoran Avramović sastavili su delegaciju CEV-a u Beogradu.

Predstavnici Bugarske i Hrvatske na ovom sastanku bili su Lubomir Ganev, predsjednik Bugarske odbojkaške federacije i Frane Žanić, stručni tajnik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Gabriela Bulgariu, predstavnica Rumunjske odbojkaške federacije, sudjelovala je putem video konferencije.

Izvor: CEV

 

 

Instagram

21 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top