CEV School projectČetvrti School Project webinar počinje uskoro, prijave u tijeku

23/03/2021

Nakon što su svojim mrežnim aktivnostima održanim 2020. godine dosegnuli gotovo 700 ljudi, CEV Tehnika i razvoj sada su spremni pokrenuti seriju webinara 4. School Projecta – čiji je cilj pružanje inspirativnog sadržaja za sve one koji rade na početnoj razini odbojkaške igre.

 

Projekt započinje 29. ožujka s Kevinom Tillom, profesorom atletskog razvoja u Carnegie School of Sport sa Sveučilišta Leeds Beckett. Kevin Till također je u velikoj mjeri uključen u pokret iCoachKids, neprofitni globalni trenerski pokret koji je započeo 2016. godine kako bi iskoristio motivaciju, interes i zamah za razvoj Globalnog sportskog sustava koji pruža sigurno i razvojno prikladno okruženje za svakoga dijete.

Ubrzo nakon uskrsnih blagdana, odnosno 7. travnja, projekt će se nastaviti webinarom koji će voditi Carlo Bonfatti, priznati savezni učitelj i instruktor u Talijanskom odbojkaškom savezu (FIPAV). Bonfatti će podijeliti svoje iskustvo iz vođenja projekta Volley S3, programa koji je FIPAV osmislio kako bi promovirao odbojku među mladim učenicima u školi.

Konačno, Ruth Nelson, bivša reprezentativka koja vrlo intenzivno radi u osnovnoj odbojkaškoj zajednici u SAD-u, a ima čak i iskustvo treniranja na sveučilišnoj razini, kao i rada s Team SAD-a, voditi će posljednje predavanje 16. travnja. Usredotočit će se na ono što je potrebno za osposobljavanje mladih kako bi se postavili temelji uspješne budućnosti u sportu.

Webinari su nevjerojatna prilika za učenje od ljudi koji imaju obilje znanja i iskustva koje će podijeliti i zasigurno će vas nadahnuti u svakodnevnom radu s mladim igračima i učenicima! Obavezno se prijavite putem stranice za registraciju ovdje!

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top