AktualnoReprezentacijeEuroVolleyW 2021 – ambasadorice iz Hrvatske!

12/04/2021

Hrvatska će biti jedna od četiriju zemalja domaćina ovogodišnjeg EuroVolleyW eventa, zajedno s Rumunjskom, Bugarskom i Srbijom kasnije ovog ljeta, a dvije igračice iz hrvatske reprezentacije izabrana su za dio Programa ambasadora.

Program ambasadora okuplja po dva igrača iz svake od četiri zemlje domaćina u ženskoj i muškoj kategoriji. U narednim mjesecima uoči početka samog događaja, osam veleposlanika aktivno će surađivati ​​s obožavateljima na svim CEV platformama i šire, vodeći sve na putovanje EuroVolley 2021 putem ekskluzivnog sadržaja posebno dizajniranog da navijači na brzinu zavire u njihove vlastita iskustva.

Nakon najave ambasadora iz Rumunjske, došlo je vrijeme da se otkriju ambasadori iz Hrvatske: Samanta Fabris i Nikolina Božičević.

Nikolina Božičević: “Doista mi je čast i uzbuđena sam biti ambasadorica EuroVolleyj-a. Pogotovo jer je moja zemlja jedan od domaćina ovog natjecanja.”

Nikolina Božičević odrasla je u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, i kao dijete uživala je baviti se svim sportovima, ali uglavnom onima koji su uključivali loptu. Njezina je mama igrala odbojku i gledajući je razvijala je Nikolininu ljubav prema sportu koja je rasla od prvog dana. Prije odbojke bavila se atletikom, košarkom, tenisom i gimnastikom, dok se u njezinom dijelu grada nije pojavio novi odbojkaški klub HAOK Dubrava. Tamo je započela svoj odbojkaški put koji se razvio u igranje libera za najbolji klub u Zagrebu – HAOK Mladost.

Posjetite Nikolinin profil ambasadora OVDJE .

Samanta Fabris: “Zadovoljstvo mi je ugostiti takav turnir kao što je EuroVolley u svojoj domovini. Sigurno je to jako dobro za nas u smislu atmosfere na utakmicama.”

Samanta Fabris rođena je 8. veljače 1992. u Puli u Hrvatskoj. Dolazi iz malog gradića u Istri i tamo je odrasla živeći s mamom, tatom, bratom i sestrom. Odbojkom se bavi od 14. godine, a prije odbojke igrala je tenis.

Posjetite Samantin profil ambasadora OVDJE .

 

WordPress › Error

There has been a critical error on this website.

Learn more about troubleshooting WordPress.