Ženska SuperligaMladost ugošćuje Marina Kaštela u prvoj utakmici finalne serije Superlige

21/04/2021

I odbojkašice kreću u finalnu seriju, u Domu odbojke na rasporedu je prva od moguće tri utakmice koje će odrediti ovogodišnje prvakinje Hrvatske. Mladostašice su nakon regularna 22 kola završile prve na tablici Superlige sa 61 bodom i skorom 20-2, dok je Marina Kaštela s 56 bodova i skorom 19-3 završila na drugoj poziciji. Dakle, finale je definitivno rezervirano za dvije ekipe koje su u sezoni pokazale najkonstantniju formu.

 

MLADOST – MARINA KAŠTELA (četvrtak, 17.00)

Klara Perić, odbojkašica Mladosti:

–  Ove smo se sezone već sastale tri puta s njima, i dva puta pobijedile. Marina Kaštela je jaka ekipa, odlične protivnice za finale koje će sigurno biti jako zanimljivo do kraja. Mi smo se dobro pripremile za njih, u dobroj smo formi i želimo tako i završiti ovogodišnju sezonu, nakon Kupa osvojiti i naslov prvakinja Hrvatske. Prva utakmica u Domu odbojke će biti vrlo važna, igramo kod kuće, no u ovo pandemijsko vrijeme domaći teren zbog malog broja gledatelja i nije više neka velika prednost.

Elena Vukić, odbojkašica Marina Kaštela:

– Naš je cilj uoči početka sezone bio doći u priliku kroz regularni dio Superlige igrati finale, i s te strane smo već to ostvarile. Sada idemo u borbu za trofej, mislim da smo dobrim igrama tijekom sezone zaslužile finale. Pobijedile smo Mladost već jednom o ovoj sezoni, u prvom dijelu Superlige kod nas doma, i vidjele da se s njima može igrati, da ništa nije nemoguće ako u to vjerujemo. Taktički smo se dobro pripremile, znamo kako im parirati, i to samo treba sprovesti u djelo u Domu odbojke. Baš će ta prva utakmica biti ključna, ako odigramo bez straha, koncentrirano i motivirano, možemo se čak nadati završetku serije u nedjelju u Kaštelima.

 

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top