EuroVolley 2021Beograd će krajem svibnja ugostiti ženski CEV #EuroVolley 2021 DOL

22/04/2021

Ubrzo nakon završetka preostalih kvalifikacija predviđenih za početak i sredinu svibnja, Beograd i Helsinki bit će domaćini Izvlačenju ždrijeba željno očekivanih CEV EuroVolley 2021 za žene i muškarce. Događaji zakazani za 20. i 27. svibnja u glavnim gradovima Srbije i Finske dat će ton odbojkaškoj zabavi godine koja bi trebala uslijediti kasnije ovog ljeta u čak osam zemalja.

Beogradska gradska vijećnica ugostit će ženski DOL – i to je vrlo prikladno mjesto, jer su ovdje srpske reprezentacije zajedno s tisućama navijača proslavile sve svoje glavne međunarodne uspjehe. Na događaju će nastupiti neki od već najavljenih ambasadora EuroVolleyja, uključujući srbijansku super zvijezdu Maju Ognjenović. Ambasadorica hrvatske ženske reprezentacije Samanta Fabris također će biti prisutna na izvlačenju grupa za #EuroVolleyW, budući da će se od 19.-26. kolovoza jedna grupa igra i u Zadru.

Događaji u Beogradu i Helsinkiju odvijat će se s vrlo ograničenim brojem prisutnih na licu mjesta – zbog trenutno postojećih ograničenja za suzbijanje širenja novog koronavirusa.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top