CEV School projectUSKORO NOVI CEV SCHOOL PROJECT WEBINAR

29/04/2021

Odjel za tehnički i razvojni razvoj CEV-a sa zadovoljstvom pokreće petu seriju webinara održanih u suradnji s CEV School Projectom – koji slijede uspjeh prethodnih mrežnih sesija koje su bile domaćini tijekom 2020. i ranije ove godine.

Jiri Popelka , bivši elitni igrač iz Češke koji je tijekom cijele svoje karijere nastupio kao primač-pucač za čak 13 klubova širom Europe, otvorit će novu seriju webinara 6. svibnja 2021. Jiri, koji se povukao iz natjecateljskog sporta na kraju sezona 2012/2013, trenutno je trener Južnočeške odbojkaške asocijacije, predsjednik Odbojkaškog kluba Škola volejbalu u svojoj rodnoj Češkoj i osnivač mrežne platforme VolleyCountry za trenere, igrače i navijače. Pomogao je u organizaciji Svjetske smotre trenera odbojke s više od 200 sudionika u Ostravi 2019. godine, a planira to ponoviti u budućnosti. Popelka također ima iskustva u organizaciji turnira u mini odbojci u regiji Južne Češke uz sudjelovanje više od 500 djece u ‘prije-COVID eri’.

Kerish Maharaj, Community Outreach Manager i Grassroots Manager za Odbojkaški savez Ontario, Kanada, bit će domaćin sljedećeg webinara 12. svibnja. Njegovo glavno djelo vrti se oko izgradnje i održavanja odnosa koji podržavaju rast odbojkaških programa mladih kroz planiranje, razvoj i provedba lokalnih inicijativa na terenu za odbojku na pijesku i u dvorani. Osim što je bivši nacionalni odbojkaški sportaš za rodni Trinidad i Tobago, ima više od 20 godina iskustva u području dizajna programa za mlade i sport, tjelesnog odgoja, obrazovanja za trenere i sporta za razvoj u 17 zemalja. Uživa u dizajniranju i radu s izazovnim prilikama koje zahtijevaju inovativne promjene kako bi se sport koristio za poboljšanje kvalitete života i sreće za druge.

 

Konačno, Franca Abbo iz Italije održat će posljednju sesiju ove serije 20. svibnja. Franca je instruktorica Talijanskog odbojkaškog saveza (FIPAV) koja radi za projekt Volley S3 u Italiji, što je pomoglo nadahnuti mnogu djecu da počnu igrati odbojku u što ranijoj dobi u svojoj domovini. Ona će biti domaćin ovog webinara uz pomoć svoje kolegice Daniele Bordoli.

 

Ako se želite pridružiti bilo kojoj od ovih sesija, prijavite se ovdje https://schoolprojectwebinarseries2021.cev.eu  . Međutim, ako ste se već registrirali za posljednju seriju, imajte na umu da se ne morate ponovno prijavljivati.

 

 

Instagram

3 hours ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top