AktualnoEuroVolley 2021Potvrđen raspored utakmica za #EuroVolleyW 2021

02/07/2021

Još malo više od mjesec dana dok vodeće odbojkaške nacije na kontinentu ne izađu na teren kako bi se borile za toliko željeni trofej, raspored grupne faze natjecanja potvrđen je nakon bliskih konzultacija između CEV-a i njegovog udjela nositelja i partnera.

Utakmice otvaranja #EuroVolleyW održat će se u Bugarskoj – grupa B i Rumunjskoj – grupa D, s Bugarskom protiv Grčke i Rumunjske s Turskom, srebrnom medaljom posljednjeg izdanja, 18. kolovoza u 20:30 (po lokalnom vremenu).

Aktualni europski prvaci Srbija pridružit će se akciji drugog dana događaja, 19. kolovoza u 17:00, dok su domaćini Bosni i Hercegovini na domaćem terenu u Beogradu, što će biti prvi meč grupe A. Prva utakmica grupe C će se također održati 19. kolovoza u 17:00 sati, između domaćina Hrvatske i Švicarske u gradu Zadru.

Svaka od četiri države domaćina bit će domaćin jednoj grupi s utakmicama koje će se odigrati u gradovima Beogradu (SRB), Plovdivu (BUL), Zadru (CRO) i Cluj-Napoci (ROU).

Ulazeći dalje u natjecanje, Beograd i Plovdiv će ugostiti po četiri utakmice iz 1/8 finala i dvije utakmice iz 1/4 finala, dok će polufinalnim utakmicama zakazanim za 3. rujna i brončane i zlatne utakmice 4. rujna biti domaćini Beograd.

Izvornu vijest možete pročitati ovdje 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top