Odbojka na pijeskuKadeti KOP Čazme i kadetkinje KOP Žnjana pobjednici kadetskog prvenstva Hrvatske

05/07/2021

Suvereno i bez izgubljenog seta odbojkašice na pijesku KOP Žnjan osvojile su ovogodišnje klupsko prvenstvo Hrvatske za kadetkinje. U finalu su se sastale s pjeskašicama KOP Retfala i ovogodišnje prvenstvo za djevojke rođene 2004. i mlađe zaključile pobjedom od 2:0.

U prvoj utakmici par LucijanaTerze-Tia Kovčo pobijedio je Taisu Weinand i Ingu Rukovanjski koje su u drugom setu uspjele zaprijetiti, ali je ipak na kraju rezultatom 21:19 pobjeda otišla na stranu domaćih odbojkašica. Na svojim terenima u Podstrani u drugoj utakmici finalnog ogleda Lea Rašić i Ana Burilović su s 21:11 i 21:9 potvrdile zlatnu medalju za KOP Žnjan i pobijedile Martu Šarčević i Leonardu Sudarić.

U borbi za treće mjesto našle su se ekipe KOP Žal Banjole iz Pule i AOK Osijek. S obje pobijede od 2:0 brončanu medalju su osvojile Puljanke. Za KOP Žnjan nastupile su još Ivana Ćubelić i Marija Tabak. Za viceprvakinje iz osječke Retfale igrale su još Maja Škrtić i Gala Bereš. Za Puljanke nastupile su Mrkić, Rojnić, Orešnik i Šarić, a za četvrtoplasirane AOK Osijek Mrak, Đurišić, Rukovanjski, Kovačić, Mjertan, Vuletić i Floreani.

U muškoj konkurenciji KOP Čazma u sastavu Josip Pirak, Vito Zirdum, Adam Ivanetić, Borna Bradić, Leon Kupsjak i Petar Vunić osvojili su prvo mjesto i titulu klupskog prvaka Hrvatske. Viceprvaci za ovu godinu su odbojkaši na pijesku KOP Retfale iz Osijeka u sastavu Šoš, Šmital, Mikolčević, Bečeheli i Brletić, dok su odbojkaši KOP Žnjan iz Splita Rožić, Bašić, Matijaca i Dugandžić osvojili brončanu medalju.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top