ReprezentacijeTreća pobjeda Argentine nad našom reprezentacijom na Višnjiku

11/07/2021

Hrvatska odbojkaška reprezentacija kvalitetno je parirala reprezentaciji Argentine u trećoj pripremnoj utakmici ususret Europskom prvenstvu. Hrvatske odbojkašice na zadarskom Višnjiku pokazale su znanje, organiziranost i odličnu formu no iako su bile težak i kvalitetan protivnik, Argentina je nakon napetih pet setova naposljetku odnijela pobjedu rezultatom 3:2 (25:23, 25:18, 11:25, 22:25, 11:15).

 

Naše reprezentativke Argentinu su nadjačale u trećem i četvrtom setu, a najbolja igračica na utakmici bila je kapetanica ekipe Samanta Fabris koja je odličnom igrom za Hrvatsku zaradila ukupno 25 poena.

 

“Svaka utakmica s Argentinom je sve neizvjesnija. Nismo ih uspjele pobijediti, no sve više napredujemo u elementima koje trener od nas traži. Neke segmente u igri svakako još moramo popraviti te se nadam da ćemo u posljednjoj utakmici s Argentinom upisati pobjedu. Sve ovo je odlična prilika i uigravanje za nadolazeće Europsko prvenstvo. ” – istaknula je igračica Lucija Mlinar.

 

Za Hrvatsku su igrale: Rene Sain, Katarina Pavičić, Ema Strunjak, Božana Butigan, Nikolina Božičević, Laura Miloš, Lucija Mlinar, Matea Ikić, Beta Dumančić, Samanta Fabris, Martina Šamadan, Klara Perić, Lea Deak, Dinka Kulić i Karla Klarić.

 

Hrvatska reprezentacija s Argentinom će na zadarskom Višnjiku odigrati još jednu pripremnu utakmicu u ponedjeljak, 12. srpnja u 17 sati. Nakon toga slijedi kratka ljetna stanka prije posljednjih priprema za Europsko prvenstvo koje Hrvatska igra od od 18. kolovoza do 4. rujna u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj i Srbiji. Zadar je domaćin skupine C u kojoj će uz Hrvatsku igrati reprezentacije Italije, Bjelorusije, Slovačke, Mađarske i Švicarske.

 

Ulaznice za Europsko prvenstvo skupine C u Zadru uskoro u prodaji u sustavu Eventim.hr

 

 

Instagram

1 day ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top