Odbojka na pijeskuZavršio prvi dio 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku

19/07/2021

KOP Siget vodeći je nakon odigranih svih sedam kola prvog dijela 1.hrvatske lige u odbojci na pijesku za žene. Nakon tri posljednja kola koja su se igrala na terenima Strožanac u Podstrani s tri boda iza zagrebačkih pjeskašica su HAOK Žal Banjole iz Pule i splitski KOP Žnjan na drugom mjestu. U muškoj konkurenciji nakon okupljanja u Podstrani prvo mjesto drže odbojkaši na pijesku KOP Opatija s 11 bodova. U stopu ih s devet bodova prate KOP Siget s devet i KOP Žnjan s osam bodova.

Posljednje, sedmo kolo, kod muških donijelo je i nekoliko neizvjesnih utakmica i neriješenih rezultata pa su tako bodove podijelili KOP Zagreb i MOK Umag te KOP Retfala iz Osijeka i KOP Siget. U posljednja tri kola kod seniorki  sastali su se u derbiju Spličanke i Puljanke koje su podijelile bodove. Burilović i Rašić su pobijedile pulski par sestara Milin. A u drugoj utakmici njihova ogleda Mrkić i Šverko bile bolje od Bečić i Terze. I to je bila jedina neizvjesna utakmica posljednja tri kola i jedina u kojoj je došlo do podijele bodova.

Drugi dio prvenstva nastavlja se 30. Srpnja u Puli gdje će se igrati četiri kola dok će se zadnja tri kola ovosezonskog izdanja 1. hrvatske odbojkaške lige za žene i muškarce odigrati u Novalji na otoku Paga.

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top