Odbojka na pijeskuZavršnica 331 City Beach Toura

22/07/2021

Proteklog vikenda na terenima KOP Vrapče odigrana je završnica 331 City Beach Toura, premijernog izdanja serije turnira u zajedničkoj organizaciji KOP TUR-a, KOP SIGET-a i KOP VRAPČE-a.

U idealnim vremenskim uvjetima za odbojku na pijesku, ukupno 24 para u muškoj i ženskoj konkurenciji borilo se za zlato u Vrapču, ali i naslov u ukupnom poretku.

Treće mjesto kod djevojaka osvojile su sestre Kaja i Lucija Šola koje su sa 2-1 svladale Eriku Filipan i Miu Ninčević. Iako je u finalu publika prizivala treći set, a Lea Kalinić i Ema Banić dale sve od sebe da do njega dođe, Maja Skorin i Lorena Bosnar imale su drugačije planove. Slavile su sa 2-0 te tako osvojile Vrapče, ali i postale ukupne pobjednice 331 City Beach Toura.

U muškoj konkurenciji gledali smo „vrapčanski“ meč za 3. mjesto u kojem je mladost jasno rekla tko je trenutni vladar Vrapča. Borna Kljajić i Bernard Ćosić svladali su Marka Lončara i Matka Čulinu s 2:0 nakon neuspješnog pokušaja povratka veterana u drugom setu. Finale nam je donijelo sraz između Luke Hrgovića i Mateja Martinka s jedne te Tomislava Steinochera i Olivera Bosnara s druge strane. Ovaj put kombinacija mladosti i iskustva pokazala se dobitnom. Steinocher i Bosnar nakon izgubljenog prvog seta uspjeli su okrenuti meč u svoju korist i na kraju slaviti s 2-1. Hrgović i Martinko nisu imali previše razloga za tugu jer su postali ukupni pobjednici 331 City Beach Toura.

Nakon svečane dodjele medalja i nagrada za one najbolje, uslijedilo je treće poluvrijeme, odnosno players party. Igračice i igrači nakon cjelodnevnog pokazivanja igračkih sposobnosti dobili su priliku pokazati i one vokalne na karaokama te se zasladiti tortom, koja je predstavljala sve tri lokacije 331 City Beach turnira.

 

 

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top