AktualnoEuroVolley 2021#EuroVolley u Zadru bez publike

07/08/2021

EUROPSKO PRVENSTVO U ODBOJCI U ZADRU BEZ PUBLIKE

LJUBITELJI ODBOJKE PRVENSTVO ĆE PRATITI PUTEM TV PRIJENOSA NA ARENASPORT TV

Europsko prvenstvo u odbojci za žene koje će skupina C od 18. kolovoza igrati u Zadru, zbog trenutne epidemiološke situacije vezane za pandemiju COVID-19 održat će se bez publike. Usprkos velikom interesu ljubitelja ovog sporta koji su se na domaćem terenu nadali zajedničkom navijanju za našu Hrvatsku, zbog dobrobiti i sigurnosti svih uključenih u ovo veliko natjecanje, nacionalni Stožer civilne zaštite odlučio je da je tako najbolje.

 

Ljubitelji odbojke iz cijele Europe i šire Europsko prvenstvo skupine C moći će pratiti putem organiziranih televizijskih prijenosa. CEV i Hrvatski odbojkaški savez u narednim će danima nastaviti s intenzivnim radom na održavanju ovog događaja po najvišim standardima kako bi pružili maksimalno kvalitetan sadržaj gledateljima koji prate utakmice iz svojih domova, kao i natjecateljskim ekipama da dožive atmosferu Prvenstva dostojnu borbe za titulu najbolje europske odbojkaške reprezentacije. CEV će za nekoliko dana objaviti i detaljan pregled TV programa koji će pokrivati utakmice skupine C, a praćenje će biti dostupno i na EuroVolleyTV gdje su za neke države moguća geografska ograničenja.

 

Hrvatska će na Europskom prvenstvu koje se održava od 18. kolovoza do 4. rujna igrati u skupini C kojoj je domaćin Grad Zadar. Prvu utakmicu Prvenstva odigrat će s reprezentacijom Švicarske, 19. kolovoza u 17 sati sportskoj dvorani Krešimir Ćosić u zadarskom ŠC Višnjik. Potom će snage odmjeriti s Bjelorusijom, Slovačkom, Mađarskom i Italijom.

 

Ukoliko hrvatske odbojkaške reprezentativke izbore drugi krug Europskog prvenstva, tada 27. kolovoza putuju u Beograd gdje će pokušati izboriti najbolji mogući rezultat i plasman među 24 najbolje ekipe svijeta što bi im omogućilo direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u odbojci koje nas očekuje sljedeće godine.

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top