Odbojka na pijeskuGuje osvojile naslov Kraljevskih Pingvina dok su Ninčević/Damijanić zasluženo postali Kraljevske Kobre

27/09/2021

Subota 25.9.2021. u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Vrapče u Centru: King of the Beach uspješno su organizirana dva Mix turnira (Mix2 i Mix3) popularno nazvani Kraljevske Kobre (Mix2) i Kraljevski pingvini (Mix3).

 

Pod ljetnim uvjetima na 28 Celzijevih stupnjeva u kategoriji Kraljevskih pingvina (Mix3) nastupilo je ukupno 10 ekipa, dok je u kategoriji Kraljevskih Kobri nastupilo najboljih 5 parova (Mix2)

Naslov Kraljevskih pingvina osvojila je ekipa zanimljivog imena, Guje za koju su nastupili: Tea Rožman Svedrović, Miljana Šimić, Krešimir Kaurić i Denis Radić. Drugo mjesto i srebro nakon napeto odigranog finala (naravno u tri seta) pripalo je ekipi najinteresantnijeg imena, Pilići na prašku: Matea Maloča, Vito Blagec i Niko Krvavica. Broncu I treće mjesto je zasluženo osvojila ekipa Tvoja, za koju su nastupili: Iva Lučić, Bruno Sučić i Matija Cvetko.

 

A naslov Kraljevskih Kobri zasluženo je pripala paru Mia Ninčević / Zlatko Damijanić koji su se bez izgubljenog seta prošetali turnirom. Drugo mjesto odnijeli su Erika Filipan / Domagoj Babok stari znanci publike na Vrapču. Broncom se sada mogu pohvaliti novo pečeni par Doroteja Mutak / Aleksandar Ignjatović.

“zadovoljni smo odazivom ekipa i parova na današnji turnir i ovim putem najavljujemo turnir “Iznenađenja” koji planiramo organizirati u nedjelju 3.10.2021., naravno ako nam to vrijeme dozvoli.” – izjavila je voditeljice Centra King of the Beach, Ivana Karlović uz osmijeh koji jamči lijepo vrijeme.

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top