Muška SuperligaMario Teppert, trener Murse Osijek, najavljuje 2. kolo Superlige

08/10/2021

Prošlogodišnji finalisti Superlige i pobjednici Kupa Hrvatske u novu sezonu domaćeg prvenstva startaju s jednako visokim ambicijama kao i lani, kada su veliki dio lige bili neporaženi. Mario Teppert, nekad odličan igrač a danas jednako uspješan trener uoči 2. kola Superlige ovako najavljuje susrete:

MURSA OSIJEK – RIJEKA, subota 9. listopada, 17.00

Iako je Rijeka vrlo solidna momčad, s nekoliko iskusnih igrača, mislim da je naša pobjeda apsolutno očekivana. Favoriti smo u ovom susretu i to ćemo i opravdati na terenu.

SPLIT – SISAK, subota 9. listopada, 17.00

Split bez Omrčena nije ista momčad, iako su ostavili gotovo cijelu momčad od lani uz neka pojačanja, tako da su vrlo neugodni i dalje. U ovom ih susretu vidim kao apsolutne favorite, pogotovo jer igraju kod kuće.

GORICA – MLADOST, subota 9. listopada, 14.00

Gorica je novak u ligi i mislim da u ovom susretu nema nikakve šanse protiv za njih prejake Mladosti. Mislim da će Gorici biti teško u ovoj Superligi protiv svake momčadi iz gornjeg doma.

RIBOLA KAŠTELA – KITRO VARAŽDIN, subota 9. listopada, 18.30

Možda i najzanimljiviji susret kola, pogotovo jer su Varaždinci, koji su se pojačali ove sezone, najavili da idu po pobjedu. Ipak, po meni su tu domaći svakako favoriti, ali ne bih isključio niti mogućnost da im Varaždinci uzmu set, ili čak i bod.

CENTROMETAL – MARSONIA, subota 9. listopada, 19.00

Centrometal je uvijek nezgodan kada igra doma, sada su se i pojačali i izraziti su favoriti u ovom susretu. Marsonia će se po meni u Superligi boriti za plasman od 8. mjesta nadalje.

ZADAR – ROVINJ, nedjelja 10. listopada, 14.30

Zadar smo pobijedili prošlo kolo kod nas doma, došli su s vrlo mladim sastavom, iako će kod kuće možda zaigrati i s nekim iskusnijim igračima. O Rovinju pak, koji je odgodio susret prvog kola, ne znam puno, ali prema nekim informacijama to bi također mogao biti vrlo neizvjestan susret koji bi čak mogao otići i u peti set.

 

 

Instagram

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top