Ženska SuperligaŽeljko Nojić, trener odbojkašica Dinama, najavljuje 4. kolo Superlige

22/10/2021

Bivši odbojkaški reprezentativac Željko Nojić, danas jednako uspješan stručnjak na klupi Dinama, koji je s poslom startao od najmlađih kategorija polako se pripremajući za ulogu trenera, najavljuje 4. kolo Superlige odbojkašica.

 

MARINA KAŠTELA – DINAMO, subota 23. listopada, 16.30 sati

Kaštelanke su puno jača ekipa od nas, i kao takve favoriti u ovom susretu, pogotovo jer igraju kod kuće. Ali, to ne znači da ćemo se mi predati. Idemo u taj susret sa željom da se pokažemo u što boljem svjetlu.

 

ENNA VUKOVAR – SPLIT, subota 23. listopada, 19.00 sati

Obje su ekipe iz sredine tablice, i po meni je to vrlo neizvjestan susret. Vukovarke imaju prednost domaćeg terena, no s druge strane, Splićanke su u prvom kolu u Osijeku igrale pet setova, i izgubile na kraju, što može sugerirati da i ovaj meč može slično završiti.

 

KARLOVAC – RIJEKA CO, subota 23. listopada, 20.00 sati

Karlovac je vrlo ozbiljna i dobro posložena ekipa s odličnim trenerom, a kod kuće su još jače i kompaktnije. S druge strane je Rijeka CO koja je lanjskim izborenim finalem Kupa Hrvatske Snježana Ušić privukla pažnju na sebe i pokazala da je to vrlo potentna ekipa. Ovo će biti vrlo interesantna utakmica koja sigurno neće završiti pobjedom bilo koje ekipe od 3:0. Teško je tu dati ikome prednost, no kada bih morao onda možda Karlovcu, ali samo zato što igraju kod kuće.

 

VELI VRH – KAŠTELA, subota 23. listopada, 19.00 sati

Igrali smo protiv novakinja u Superligi, Velog Vrha, i pobijedili 3:0, ali to nije realan odraz snage, jer se radi o vrlo potentnoj ekipi koja potencijalno može biti kod kuće opasna za svakoga.  Mislim da imaju problema s brojem treninga, no s druge strane, ne znam kako trenutno izgledaju Kaštela koja su jako promijenila ekipu u odnosu na prošlu sezonu, pomladili su se. Ovdje bih čak dao prednost domaćinima glede konačnog pobjednika.

 

MLADOST – OSIJEK, subota 23. listopada, 18.30 sati

Mladost je apsolutni favorit u ovom susretu, imaju kvalitetu za sam vrh tablice. Nakon pet setova s nama i poraza u MEVZA ligi na gostovanju u Beču mislim da će dati sve od sebe za maksimalnu pobjedu i povratak samopouzdanja.

 

BRDA – DUBROVNIK, subota 23. listopada, 18.00 sati

Derbi začelja u kojem po meni Brda imaju više šansi za pobjedu, iako su i jedne i druge na začelju bez bodova, Dubrovnik i bez osvojenog seta. Imali su nezgodan raspored, susrete protiv Mladosti i Marina Kaštela, aspiranata za vrh Superlige, no poraz Dubrovnika u 1. kolu doma od novakinja u Superligi Velog Vrha navodi na razmišljanje da su Brda favoriti, iasko su mi i njihovi dosadašnji rezultati vrlo čudni. U svakom slučaju, biti će to zanimljiva utakmica.

 

Instagram

1 day ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top