OstaloOdbojkašice Mladosti igraju uzvrat CEV kupa u Banjaluci

23/11/2021

Odbojkašice Mladosti u srijedu 24. studenoga u 20.15 sati igraju u Banjaluci uzvratnu utakmicu 16-ine finala CEV kupa protiv viceparvakinja BiH, ekipe UOK Banjaluka Volley. Prošli tjedan su Mladostašice u Domu odbojke slavile s 3:0 (21, 17, 12) pa s velikom dozom optimizma kreću na put.

Dinka Kulić, reprezentativka Mladosti, prvi je susret protiv Banjalučanki odgledala s klupe, a nije ulazila u igru niti ovog vikenda kada su Mladostašice s 3:0 (8, 12, 19) pobijedile Karlovac u osmini finala Kupa Hrvatske Snježana Ušić. Dinka je u procesu zalječenja tipične odbojkaške ozljede, „pukla je koža između prstiju ruke, pa je trebalo nekoliko šavova kako bi se rana zašila, ali je sve u redu, treniram s bandažom i spremna sam za igru”, a pred uzvrat kaže:

„Pobijedile smo u prvom susretu bez većih teškoća, ali to ne znači da idemo opuštenu na uzvrat. Znamo sve o njima, dobro smo se pripremile za tu drugu utakmicu u kojoj idemo po novu pobjedu, iako nam je zapravo za prolazak u osmini finala CEV kupa dovoljan i jedan bod, dakle dva osvojena seta. U kompletnom smo sastavu, tu je i organizatorica igre Klara Perić koje također, kao ni mene nije bilo u posljednja dva susreta, jer je imala virozu, i ne bi trebalo biti problema izboriti novu fazu natjecanja, čemu se sve skupa silno veselimo“, za kraj će Dinka Kulić.

Foto: CEV

Instagram

1 day ago

Twitter

Facebook

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Hrvatski odbojkaški savez Top