Ženska SuperligaIvana Perić, trenerica Brda, najavljuje 18. kolo Superlige odbojkašica

04/03/2022

Ivana Perić, mlada trenerica odbojkašica splitskih Brda, deseto plasirane ekipe u Superligi, ovako najavljuje nadolazeće 18. kolo:

BRDA – KAŠTELA, subota 5. ožujak u 18.00 sati

To je skoro pa gradski derbi, naš lokalni, i za nas iznimno važna utakmica kojom bi mogle osigurati mirnu završnicu bez bojazni za opstanak. Kaštelanke su bolje plasirane od nas na tablici, ali imale su vrlo težak susret u srijedu s Marinom Kaštela, a i pripremaju se za finale Kupa Hrvatske Snježana Ušić, također s Marinom, pa se nadam da će biti više fokusirane na taj susret nego na našu utakmicu.

 

ENNA VUKOVAR – DINAMO, nedjelja 6. ožujak u 18.00 sati

Vukovarke su kod kuće vrlo jake, gotovo neosvojiva tvrđava, dok s druge strane Dinamo nema kontinuitet dobrih igara u posljednje vrijeme. Ali, izjednačene su s istim brojem bodova (31), pa je ovo derbi za treću poziciju. Biti će to vrlo neizvjesna utakmica koja bi vrlo lako mogla otići i u pet setova…

 

DUBROVNIK – OSIJEK, subota 5. ožujak u 19.00 sati

I ovo je vrlo izjednačena utakmica u kojoj je teško predvidjeti pobjednice. Osijek je podigao nivo igre u posljednje vrijeme, no i Dubrovčanke, iako su posljednje na tablici, nisu bez šansi za pobjedom u ovom susretu. Čak bih im zbog domaćeg terena i dala malu prednost…

 

MLADOST – SPLIT, subota 5. ožujak u 19.00 sati

Utakmica lišena svake neizvjesnosti, tu je Mladost apsolutni favorit.

 

VELI VRH – KARLOVAC, subota 5. ožujak u 19.00 sati

Derbi starih poznanika iz Prve lige, njihovi su susreti uvijek neizvjesni. Tu će jako puno toga ovisiti o tome jesu li ekipe kompletne, pogotovo Puljanke, da li im igra prva tehničarka. Ako su kompletne spremne su jako namučiti Karlovac koji mora biti izrazito fokusiran u ovoj utakmici i ne griješiti puno, ukoliko žele pobjedu.

 

MARINA KAŠTELA – RIJEKA CO odgođeno za petak 18. ožujka

 

 

 

 

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top